Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

26 грн - 4499 грн

Механічні 3D конструктори

Фільтри

Показані 1 - 36 із 99 пунктів

Механічні 3D конструктори

Сучасний ринок дитячих іграшок радує надзвичайною різноманітністю і здатний задовольнити запитам самих виборчих покупців. Дерев'яні 3D конструктори — одна з актуальних новинок, яка вже встигла завоювати визнання батьків і дітей з різних міст нашої країни. Причому дерев'яний конструктор може стати цікавим хобі як для дітей і підлітків, так і для дорослих, що захоплюються конструюванням, бажаючих зрозуміти принцип дії різноманітних механізмів. Екологічні та оригінальні іграшки стануть відмінним подарунком з будь-якого приводу.

Конструктор з дерева: особливості та переваги

Оригінальний вигляд

З безлічі деталей конструктора 3D можна своїми руками зібрати неповторні об'єкти, які не просто будуть стояти на полиці, а можуть наочно демонструвати принцип роботи механізму гоночної машинки, вантажівки, бетономішалки, баггі, трамвая, корабля тощо.

Екологічність

Дерев'яний конструктор з фанери або натурального дерева не виділяють в повітря шкідливих сполук, безпечні для здоров'я дітей і дорослих. Більшість виробників включає в свої набори ретельно відшліфовані, нефарбовані деталі, що відкриває безмежні можливості для дитячої творчості!

Розвиток умінь і навичок

Дерев'яні конструктори в більшості своїй призначені для дітей від 14 років і старше, але в продаж надходять і більш прості набори, зі складанням яких здатний впоратися 5-6 річна дитина. У процесі створення 3D фігурки дитина розвиває і тренує такі позитивні навички, як логічне мислення, уважність, посидючість, дрібна моторика, просторове мислення та ін.

Відмінна ідея для колекціонування

Відомі бренди, що спеціалізуються на виробництві дерев'яних конструкторів в Україні, не втомлюють радувати шанувальників цього захоплюючого виду діяльності новими наборами для створення прототипів машин, літаків, поїздів, млинів, велосипедів, катапульт тощо. При бажанні, ви легко можете зібрати домашню колекцію рухомих дерев'яних моделей !

Купити механічний конструктор з доставкою по Україні!

У нашому інтернет-магазині Ви можете купити дерев'яний конструктор для дітей різного віку та статі. Ми пропонуємо якісні та безпечні дерев'яні конструктори:

  • Від брендів ekoGOODS, WoodTrick, Ugears і ін.
  • За дуже приємними цінами — від 25 гривень.
  • У наборах по 50-200-400 і більш фрагментів.

Зацікавила можливість купити дерев'яний конструктор Ugears або набори від інших брендів, продукція яких представлена в цьому розділі нашого каталогу? Зв'яжіться з менеджером віртуального супермаркету Nosorog.net.ua для уточнення подробиць за замовленням, і ми оперативно відправимо Вам вибрані товарні позиції перевіреної службою кур'єрської доставки по Києву, в інші міста України!