Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

7 грн - 2203 грн

Музичний ефект

Світловий ефект

Максимальне навантаження (кг)

Дитячі спортивні товари

Фільтри

Показані 1 - 36 із 288 пунктів
спортивний м'яч

М'яч футбольний
”Power THREE

Спортивні іграшки для дітей - важливі елементи в розвитку дитини

Більшість батьків прагнуть виростити своїх дітей здоровими і сильними. Про це слід подбати заздалегідь і прищепити любов до спорту вже з дитинства. Регулярне фізичне навантаження допомагає зміцнити м'язи і сприятливо впливає на загальний розвиток малюка. Наш інтернет-магазин надає можливість купити спортивні іграшки для дітей за найдемократичнішими цінами.

Зробіть прогулянку цікавою та корисною!

Все більше часу діти проводять вдома за підручниками і комп'ютерами. Для того, щоб долучити малюка до спорту, потрібно буде докласти чимало зусиль. Хорошим варіантом буде маленька традиція - сімейні ранкові чи вечірні заняття. До того ж, Ви можете почати займатися разом з ним - це стане чудовою мотивацією також і для Вас, і допоможе організувати спільне дозвілля. В даному каталозі Ви знайдете:

кільце баскетбольне

Баскетбольне кільце
“23 point”

  • Гумові м'ячики
  • Скакалки
  • Стрибунці
  • набір для бадмінтону
  • Боксерські груші
  • Футбольний м'яч
  • Хокейні ключки
  • Бейсбольні біти

Ваш син завзятий уболівальник і мріє стати футболістом? Ви можете купити футбольний м'яч і записати його в спеціальну секцію, де він буде вдосконалюватися та здобувати корисні навички. Якщо Ви живете в приватному будинку, Ви можете встановити баскетбольне кільце на задньому дворі і влаштувати невеликий турнір з місцевими хлопцями. Якщо Ви вирішили махнути за місто на вихідних - обов'язково візьміть з собою набір для бадмінтону. Будьте впевнені, це захопить не тільки дітей, а й дорослих - і море позитивних емоцій гарантовано!

Шукаєте де купити спортивні іграшки для дітей?

Ви звернулися за адресою! Наш інтернет магазин спеціалізується на продажах іграшок і товарів для дітей. Всі вироби відповідають прийнятим нормам і стандартам якості та виготовлені з абсолютно безпечних, нетоксичних матеріалів. Здійснити покупку можна через кошик на нашому сайті або, за вищевказаними номерами телефонів. Доставка здійснюється по всій території України перевіреними кур'єрськими службами.

Крім цього, дивіться й інші категорії, які можуть Вас зацікавити: іграшковий транспорт, машинки, техніка, зброя, дитячі іграшки для вулиці.