Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

444 грн - 2399 грн

Музичний ефект

Світловий ефект

Максимальне навантаження (кг)

Кількість колес

Дитячі ходунки

Фільтри

Показані 1 - 33 із 33 пунктів
Інтерактивні ходунки

Інтерактивні ходунки
«Зебра» Fisher-Price

Дитячі ходунки - незамінний помічник для підростаючого малюка

У кожній родині рано чи пізно народжується малюк. З його появою треба дуже багато всього, починаючи з першого дня життя. Дні і тижні йдуть, а він виростає і починає робити свої перші кроки. Відразу ж всі речі навколо здаються такими небезпечними: кути гострими, пороги високими. Батьки, в тому числі дідусі і бабусі, думають як убезпечити своє чадо. Якраз в цьому Вам допоможуть ходунки для дітей.

Купити дитячі ходунки - доставити задоволення карапузові

Абсолютно нешкідливий матеріал, веселий дизайн і приємна музика, яка звучить при натисканні кнопочок, забезпечать радісне проведення часу. Якісні колеса не пошкодять паркет або килими, Ходунки для дітей з легкістю будуть переміщатися по будь-якій поверхні. М'яке і зручне крісло доставить максимальний комфорт для нього, він досить довго може сидіти в них, пересуваючись по квартирі в різних напрямках. Купити дитячі ходунки в нашому магазині можна різних зразків:

Ходунки-качалка

Ходунки-качалка
Baby mix

  • ходулі
  • візочки
  • віжки

Ходунки для дітей ціна в інтернет-магазині “Носорог”

Ходулі-качалки відмінно підійдуть для найменших, бо саме цей вид тримає їх з усіх боків, а попереду цікава панель з розвиваючими пісеньками, та миготінням різнокольорових вогників. У них є три положення, які підійдуть діткам від 6 місяців і старше. Якщо ж Ваше чадо вже впевнено крокує, але йому не вистачає стійкості - в допомогу прийдуть ходунки на колесах і візок. Вони відмінно тримають опору і аналогічно мають інтерактивну частину, яка приваблює кнопочками на досить тривалий час. Мама в цей період часу зможе спокійно владнати домашні справи. А якщо починання відбуваються на свіжому повітрі, тоді однозначно в допомогу віжки, які займають дуже мало місця, і впевнено кріпляться на дитячому тілі. Дитя відчуває підтримку під ручками, але при цьому створюється ілюзія, що ходить сам. Від цього дитя в дикому захваті, а радості немає меж. Ходунки для дітей ціна Вас приємно здивує, відвідайте наш інтернет магазин nosorog.net.ua і Ви в цьому переконаєтеся. Наш товар високоякісний і безпечний, ми Вам це гарантуємо.