Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

7 грн - 158 грн

Лічильні матеріали

Фільтри

Показані 1 - 36 із 43 пунктів

Лічильні матеріали для школи і дитячого садочка

Лічильні матеріали являють собою спеціальні предмети, які сприяють розвиватися малюкам раннього віку та дошкільнятам. Будь-які математичні заняття стають захоплюючою і цікавою грою, протягом якої можна ознайомитися з цифрами, буквами і предметами. Як правило, такі товари виробляються різнокольоровими, красивими і в оригінальній упаковці. Це робиться для того, щоб заволодіти дитячою увагою.

Виготовляються такі речі з пластмаси або дерева. Батьки самі вибирають, що краще для їх дітлахів. Купити рахункові матеріали рекомендується тоді, коли дитина починає пізнавати світ. Вони добре підійдуть для дворічних і трьорічних дітей. Купувати також варто, коли необхідно навчити дитину математики до школи.

Серед величезного розмаїття в продажу є:

  1. Рахункові палички є в продажу пластмасові або дерев'яні. Вони фарбуються завжди в яскраві кольори, щоб з інтересом зайняти дошкільника пізнавати кількісні та предметні основи. Вони виступають свого роду візуалізатором, який з легкістю допомагає вивчати математику.
  2. Віяло також виготовляється з пластика або деревини. Вони робляться з кольоровими відтінками, цифрами, буквами, з тваринами і з іншими зображеннями, які допомагають розвивати мислення, дізнаватися багато нового, грати в навчальній формі і так далі.
  3. Рахівниці раніше використовувалися у вигляді калькулятора, але на сьогоднішній день вони вичерпали себе, як калькуляторна машина і використовуються в якості навчальних посібників, щоб навчитися рахувати в десятках, одиницях і сотнях.
  4. Набори орієнтовані для вправ з малюками і учнями початкових класів, складаються з великої кількості різноманітних елементів. Вони відносяться до продуманої системи навчання. Випускаються в різному вигляді. Рекомендуємо дорослим купити матеріали для лічби в такій формі. В ході занять з даними атрибутами дитина розширює свій кругозір знань і умінь, це дозволяє їй швидше адаптуватися в шкільному закладі.

У нашому магазині "Носорог" можна придбати канцелярські товари, за допомогою яких хлопчики і дівчатка зможуть поповнювати свої знання математичними і фонетичними азами. У нашому асортименті великий вибір різноманітних рахункових канцтоварів - набори, палички, віяла та інші. Вартість у них невисока, але при цьому гарантуємо відмінну якість.

Якщо у Вас виникли будь-які питання, що цікавлять, можете зателефонувати нам по телефону, або написати на сайті. Проведемо безкоштовну телефонну або он-лайн консультацію по будь-яким потрібним Вам товарам.