Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

105 грн - 4395 грн

Інтерактивні

Музичний ефект

Світловий ефект

Кількість деталей (шт.)

Розвиваючі килимки для малюків

Фільтри

Показані 1 - 36 із 74 пунктів
Коврик игровой центр

Коврик игровой центр

Купити розвиваючий килимок - до такого рішення приходить більшість батьків, після того як малюк починає цікавитися навколишнім світом. Адже купуючи різні іграшки ми хочемо щоб вони були не тільки цікаві, але й корисні, адже сьогодні так часто говорять про безумовну користь таких виробів. Дитячі розвиваючі ігри часто призначаються для старших діток, а що ж сучасний ринок пропонує немовлятам? Дитячий ігровий килимок став прекрасним вирішенням цієї проблеми. У магазині "Носоріг" надано широкий асортимент даної категорії. Різноманітність вражає: із зображенням поля, дороги, карти, м'які пазли і інші малюнки не залишаться без уваги своїх маленьких власників. Кожен батько знайде тут щось підходяще.

Яким може бути дитячий ігровий килимок

Отже, тут ми перерахуємо найпоширеніші моделі:

  • З дугами. Крім аплікацій він має кілька набивних іграшок, які прикріплені до пластикових арках. Він корисний ще й тим, що в разі, якщо малюк захоче встати на ніжки, то згини послужать опорою;
  • Дитячий ігровий килимок. Він набитий утеплювачем. Має масу колірних рішень і "секретів", для того щоб бути яскравим і захоплюючим для дитини. Краще брати великий, щоб Ваше чадо не припиняло веселощів, перевертаючись з боку в бік;
  • Двосторонній. Шалено зручно і вигідно, адже один виріб вміщує в собі два майданчики з різними малюнками. Таке придбання довго не набридне дитині, адже постійна зміна малюнка принесе різноманітність у процес.

Існує велика кількість інших видів, але тут ми навели приклад найпопулярніших.

Розвиваючий килимок Playgro

Розвиваючий килимок

З нами вигідно

Ми дуже любимо своїх друзів, тому намагаємося порадувати Вас різними акціями та знижками. Широкий асортимент, вигідна цінова політика, висока якість товарів, чуйний і уважний персонал, високорівнева сервіс, можливість повернення товару, доставка по всій Україні і безліч інших переваг дозволили нам бути кращими у своїй сфері. Купити розвиваючий килимок у нас, це означає проконсультуватися у професіоналів своєї справи, які підкажуть найоптимальніший варіант для Вас, купити якісний і безпечний продукт за прийнятну суму. Крім цього у нас є дитячий одяг та аксесуари, товари для догляду, господарські та багато іншого.