Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

11 грн - 446 грн

Клас

Кількість відділень

Сумки для взуття

Фільтри

Показані 1 - 36 із 428 пунктів

Сумка для змінного взуття в школу для хлопчиків і дівчаток

Дітей привчають до порядку при самому першому відвідуванні школи. І всі турботливі батьки намагаються купити сумку для взуття для свого чада. Слід подбати про покупку заздалегідь. Не потрібно відкладати її на останній день перед школою. Вона може прослужити багато років, а її красивий вигляд не залишить байдужим школяра.

 Переваги мішечка

Легко допоможе помістити необхідне взуття. Практичний аксесуар здатний продовжити їй термін, вона не буде бруднити зошити і шкільні предмети в портфелі дітей. Крім цього вони будуть охайними і зауважень від учителя не отримають.

Сумка для взуття також відмінно впливає на поставу. Черевики або кеди мають вагу немаленьку, і тому при носінні її в руках хребет у учня викривляється. А пристосування на поставу ніяк не вплине.

Переваги продукції

  • практичність. Товари мають зручну шнурівку, завдяки якій вона легко поміститься в портфель. Можна носити її в руках;
  • стильний дизайн і зручний розмір. Покласти, можливо, туфлі, чоботи або кросівки. На вибір є гарні кольори і малюнки;
  • простий догляд. Переться без проблем;
  • великий асортимент. Просто вибрати модель виробу, який сподобається школяреві.

Придбати аксесуар можна за невисокою ціною на сайті. Ми пропонуємо колекцію різних кольорів, з картинками улюблених героїв мультфільмів дітей. Матеріал у продукції має високу якість.

В інтернет-магазині представлені різні моделі. Замовити їх можна в роздріб або гуртом. Мішок має хорошу місткість, незвичайний дизайн, якісне виготовлення. Він є річчю, яка буде потрібна малюкові для збору в школу.

Якщо учень збирається в спортивний зал, то йому необхідно перевзуватися. І тому рекомендуємо придбати мішок. Він виконаний з непромокаючого матеріалу. Верхня частина дуже зручно затягується. Носити його комфортно, не потрібно мати додаткові пакети.

Звертаючись в наш магазин, можна купити будь-який виріб за невисокою вартістю. Великий вибір оцінить кожен покупець. Пропонуємо привабливі товари, з незвичайними зображеннями. Герої мультфільмів зроблені дуже чіткими і привабливими, як справжні.