Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

26 грн - 1068 грн

Тип настільних ігор:

Настільна гра ходилка (бродилка)

Фільтри

Показані 1 - 36 із 122 пунктів

Настільні ігри-бродилки — цікавий дозвілля для всієї родини!

На вулиці погана погода і йти з дитиною на дитячий майданчик немає ні бажання, ні можливості? Бажаєте відвернути малюка від перегляду мультфільмів, ігри на планшеті або комп'ютері? Настільна гра-ходилка — прекрасна ідея для захоплюючого змагання між членами сім'ї. Таке спільне заняття допоможе малюкові покращити комунікативні навички, відчути себе рівноправним учасником гри, а батькам – налагодити контакт, встановити більш довірчі, товариські стосунки зі своєю дитиною.

Настільні ігри-бродилки

Настільні ігри-бродилки: в чому особливість ?

Зазвичай настільна гра-бродилка розрахована на 2-3-х учасників, але в продажу можна зустріти набори для 4-х і більше гравців різного віку. Дітям дуже подобаються ігри-ходилки, сюжет яких тісно пов'язаний з популярними мультфільмами, чимось нагадують електронні додатки для планшетів і ПК. При виборі ігрового набору важливо враховувати стать і вік дитини.

Для дівчаток

Допитливим малятам припадуть до душі ігри, які збігаються з сюжетом мультсеріалів про тварин, про чарівні пригоди казкових лялечок-принцес. Дівчаткам трохи старшого віку можна запропонувати ігри про моду, пригоди і т. п.

Для хлопчиків

Хлопчаки по достоїнству оцінять ігри, в яких їм належить спробувати себе в ролі супер-героя, дії за мотивами мультфільму Тачки і т.п. Хлопців старшого віку можуть зацікавити ігри про футбол, лицарів, на військову тематику.

Всі ігри-ходилки для дітей побудовані за принципом пригоди. Завдання гравців полягає в тому, щоб по черзі просуватися по полю і якомога швидше подолати відрізок від Старту до Фінішу. Звичайно, на шляху великої настільної гри-ходилки Вас і Вашої дитини чекатимуть цікаві перешкоди, забавні завдання, прикольні сюрпризи. Ігри-ходилки настільні для дітей до 3 років викликають у малюків, яким ще не під силу складні дидактичні і стратегічні ігри, живий інтерес до ігрового «життя» барвистих персонажів, сприяють створенню загального веселого і безтурботного настрою.

У Вашій родині не одна дитина? Тоді варто замислитися над вибором дитячої настільної гри-ходилки, яка здатна викликати інтерес у всіх членів великої і дружної сім'ї. Виникли труднощі з вибором ігрового набору, скористайтеся допомогою досвідчених консультантів нашого віртуального супермаркету дитячих товарів!

Купити ігри-ходилки настільні в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Продажем настільних ігор ми займаємося не перший рік, і точно знаємо що може зацікавити сучасну дитину, дорослих членів сім'ї. У нашому каталозі Ви знайдете:

  • Понад 600-т ігрових наборів за цінами від 35 грн., Серед яких безліч цікавих настільних ігор-ходилок для дітей.
  • Настільні ігри для дівчаток, для хлопчиків, а також ті, які будуть цікаві представникам обох статей.
  • Дитячі ігрові набори для учасників від 18-ти місяців до 16 років, і старше.
  • На основі популярних мультфільмів —Angry Birds, IRON MAN, My Little Pony, Peppa Pig, Маша і Ведмідь, Смішарики тощо.

Щоб купити настільні ігри-бродилки для дітей від перевірених виробників за вигідними цінами більше немає необхідності відправлятися в найближчий дитячий магазин або супермаркет. Ми готові організувати максимально швидку доставку по Києву, в регіони України із залученням популярних кур'єрських служб! Пропонуємо прямо зараз перейти до перегляду зручного електронного каталогу інтернет-магазину Nosorog.net.ua. Приємних Вам покупок і гарного настрою!