Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ціна

1299 грн - 1599 грн

Кількість деталей (шт.)

LEGO Architecture

Фільтри

Показані 1 - 3 із 3 пунктів

Онлайн магазин Лего «Носоріг» – розвиваючі конструктори для дітей

Конструктори – один з улюблених видів іграшок дітей. Вони також сприяють активному розвитку. Особливість Lego в тому, що їх можна використовувати з самого народження, коли дитина починає пізнавати світ, кольори, розміри і форми.

Чому варто замовити лего?

Лего – це не тільки іграшка, яка приносить дітям радість і розважає їх, це неймовірно корисна річ. Чому ж варто придбати саме даний конструктор?

  • Вченими доведено, що Lego розвиває дрібну моторику. Коли діти з'єднують деталі, у них активно працюють пальці і руки.
  • Удосконалюється мова, оскільки дитина дізнається нові слова, пов'язані з деталями, формами, кольорами, будівельними матеріалами.
  • Розвивається логічне мислення. Діти думають, які деталі необхідно з'єднати разом, вони намагаються повторити конструкцію на схемі або коробці.
  • Іграшка сприяє терплячості і уважності. Щоб скласти конструкцію потрібно чимало часу. В процесі розвивається цілеспрямованість і вчиться на своїх помилках.
  • Розвивається уява і творче сприйняття. Збирати конструкцію можна не тільки за схемами від виробника, а й самостійно, втілюючи фантазії в реальність.

Крім того, готова конструкція Lego використовується для різноманітних ігор за вигаданим сценарієм.

Lego architecture і інші серії конструкторів від виробника

Особливість Лего в тому, що виробник випускає серії різної тематики і для різного віку в залежності від розміру і кількості деталей. Якщо ваша дитина захоплюється архітектурними спорудами, то варто купити «Лего Архітектура». Дана серія дозволяє побудувати історичні та сучасні будівлі, музеї, вежі, заміські будинки. Дитина зможе відчути себе як конструктор-архітектор будівлі. Рекомендується дітям від 10 років.

LEGO City

Для лінійки характерні деталі середнього розміру. Серія дозволяє дітям побудувати ділянку поліції, залізничну станцію, аеропорт, пожежну станцію, лікарню, космопорт і інші локації, присутні в кожному місті.

Конструктор Лего Місто розрахований на дітей віком від 4 до 12 років, як для дівчаток, так і для хлопчиків. Дівчаткам буде цікаво будувати місто, будинок або ферму, а хлопчики можуть побудувати станції пожежних, поліції або берегової охорони.

LEGO Ninjago

Класичний конструктор лего для хлопчиків, який тісно переплетений з ігровим світом. Серед особливостей колекції – легке конструювання, карткова гра, колекція персонажів і можливість створити цілий ігровий світ. Головними персонажами лінійки є чотири ніндзя – Кай, Джей, Коул і Зейн. Також у цієї четвірки є мудрий Сенсей Ву. Мініфігурки персонажів відрізняються найменшою деталізацією.

Оскільки всі герої мають навички боротьби, фігурки оснащені спеціальним магнітним механізмом, що дозволяє виконувати різні прийоми. Конструктор підходить для дітей від 6 років, оскільки він містить дрібні деталі.

LEGO Duplo

Серія націлена на дітей у віці від 1,5 до 5 років. Всі деталі особливо міцні і виконані в великому розмірі, щоб малюк не проковтнув елемент. Також відсутні гострі кути, всі форми виконані округлими. Тематика даної колекції – тварини, птахи, герої мультфільмів, яскраві будинки.

Де купити конструктор ЛЕГО в Україні

Бажаєте купити лего в Україні дешево? Ви звернулися за адресою! Онлайн магазин лего «Носоріг» пропонує широкий асортимент продукції. У каталозі представлені серії конструкторів для хлопчиків і дівчаток різного віку і тематики. Серед найбільш популярних колекцій Ninjago, City, Architecture, Minecraft, Duplo, Creator, Friends, Star Wars. Також ви можете купити купити лего Бионикл.

Якщо у вас виникають будь-які питання, ви можете задати їх менеджеру. Щоб оформити замовлення, достатньо додати товар в корзину і підтвердити його. Незабаром з Вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення інформації з доставки. Ми співпрацюємо з перевіреними кур'єрськими службами, а доставка здійснюється по всій Україні.