Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

34 грн - 1008 грн

Кількість деталей (шт.)

Іграшковий посуд

Фільтри

Показані 1 - 36 із 156 пунктів

Іграшковий посуд

Іграшковий посуд – відмінне рішення для дитячих ігор! За допомогою такої нехитрої атрибутики маленька дівчинка може влаштувати для ляльок імпровізоване «чаювання» або цілий «фуршет», під час проведення і підготовки якого буде вчити своїх іграшкових підопічних манерам поведінки, секретам приготування смачних страв, серверовці святкового столу і т. п. Ваша донька просить купити іграшковий набір посуду не відмовляйте їй в такому подарунку, адже сюжетно-рольові ігри є одним з важливих етапів підготовки дитини до дорослого життя.

В інтернет-магазині Nosorog.net.ua Ви знайдете 100+ наборів посуду від перевірених виробників («Технок», «Tigres», «Ecoiffier» та інші..), і впевнені, що серед них обов'язково знайдеться той, який припаде до душі Вашій дитині і її лялечкам. Ми пропонуємо широкий вибір товарів для дітей за дуже приємними цінами!

Набір дитячого посуду — актуальний подарунок для маленької господині!

Представники старшого покоління добре пам'ятають часи дефіциту, коли дістати якісні іграшки для дітей вважалося великою удачею. Про різноманітність тоді говорити не доводилося, іграшки передавалися від покоління до покоління і вважалися мало не сімейною реліквією. Сьогодні у продажу можна зустріти іграшковий посуд для дітей від 18-ти місяців. Така атрибутика дозволяє весело і з користю проводити час вдома, в дитячому саду, під час дворових ігор з однолітками. Весь представлений на ринку посуд для дитячих ігор можна поділити на кілька видів:

За призначенням

Для приготування їжі та сервірування, набори для пікніка, для вечірок, дружніх чаювань та ін.

По комплектації

Окремі вироби, набори на різну кількість персон, комплекти з реалістичними «тортиками», «булочками», «кексами», «гамбургерами», іншими готовими стравами і продуктами.

За матеріалом

Пластмасова, металева, дерев'яна, керамічна, поліпропіленова.

Якщо Ви хочете купити іграшковий посуд в інтернет-магазині недорого, варто звернути увагу на асортимент пластикового кухонного начиння, який виготовляється з якісних матеріалів, відрізняється високою зносостійкістю і демократичною ціною. Уваги також заслуговує поліпропіленовий іграшковий посуд для дітей, купити який ви можете прямо зараз, в кілька кліків. Для найвимогливіших маленьких покупців ми підготували стильні та елегантні набори з фарфору.

Купити дитячий посуд іграшковий в інтернет магазині Nosorog.net.ua

Ми пропонуємо купити дитячий посуд іграшковий металевий, пластиковий, керамічний:

  • За дуже приємними цінами інтернет-магазину.
  • З упевненістю в якості і безпеці.
  • З доставкою по Києву, в регіони України.

У нас Ви також можете купити інші популярні іграшки для дітей, асортимент яких постійно зростає і оновлюється за рахунок новинок від українських, європейських, американських виробників. Купити дитячий набір іграшкового посуду — прекрасна можливість зайняти дитину цікавим і корисним заняттям, і таким чином звільнити трохи часу для особистих справ. Щоб на 100% вгадати з подарунком, запросіть дитину разом з Вами подивитися наш барвистий і змістовний каталог!