Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

12 грн - 4599 грн

Інтерактивні

Музичний ефект

Світловий ефект

Електронні навчальні іграшки

Фільтри

Показані 1 - 36 із 110 пунктів
Іграшковий планшет

Розумний планшет
Fisher-Price

Електронні іграшки - показник того, що в сучасному світі одне з перших місць займає електроніка. У всьому, що ми робимо - від використання мобільного телефону і до приготування їжі - ми з нею зустрічаємося. Діти і підлітки застосовують стільникові в будь-якому випадку, будь-то дзвінок або повідомлення, перегляд відео чи прослуховування пісень. Найменші теж цікавляться такими речами, задивляючись на гаджети мами і тата. Але так як вони зовсім не годяться для використання їх, і були створені електронні іграшки.

Іграшковий планшет - нове слово в сфері іграшок

Вашу увагу ми хочемо акцентувати на іграшковий планшет нового покоління. Електронні іграшки бувають інтерактивні, а так також навчальні та розвиваючі. Перші з них неодмінно сподобаються малюкові, так як він зможе вибрати собі його з улюбленим героєм: «Маша і Ведмідь», «Щенячий патруль» та улюблені всіма кіт Том і Анжела. Карапуз зможе легко натискати кнопочки, слухаючи веселі пісеньки, мелодії і казки, вивчати звуки тварин і багато іншого. А ще допоможе вивчити деякі слова і фрази англійською, в тому числі і рахунок цифр. Планшет має функцію «Повторюшка», вимовлені слова і фрази улюблений герой будь повторювати смішним голосом. А інший розвиває увагу, логіку, мислення, пам'ять. Допомагає в вивченні кольорів, букв і цифр. В ігровій формі процес навчання принесе величезну користь і максимум задоволення.

Іграшковий телефон

Телефон "Розумний Я"

Іграшковий телефон - цікава та захоплююча забава

Вона відмінно розважає дитя і дарує гарний настрій. Дитячі гаджети бувають у вигляді якогось предмета, тварини, чи як справжній дорослий. Електронні іграшки допоможуть дитині вивчити алфавіт і цифри, а так само познайомлять з різними формами і кольорами. Ця потіха призначена для розвитку уваги, уяви та координації руху дитини. А як цікаво спостерігати, коли дітки починають пародіювати розмову одного з батьків по мобільному . Електронні іграшки можна купити в нашому інтернет-магазині http://nosorog.net.ua/. Так само у нас Ви знайдете:

Купуючи у нас, Ви придбаєте відмінний товар, будьте впевнені, якість ми гарантуємо. Приємних покупок!