Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

8 грн - 1605 грн

Логічні настільні ігри (головоломки)

Фільтри

Показані 1 - 36 із 140 пунктів

Логічні настільні ігри — дитячі, сімейні, розважальні

Логічні настільні ігри допомагають розвивати логіку, стимулюють мозкову активність, дозволяють поліпшити дрібну моторику (дитячі головоломки). Існує помилкова думка, що ігри, спрямовані на розвиток логіки створюються виключно для дітей. Ми готові з цим посперечатися! В каталозі віртуального супермаркету Nosorog.net.ua Ви знайдете велику кількість наборів ігрової атрибутики, які викличуть інтерес як у малюків, так і у дорослих членів сім'ї!

Логічні настільні ігри

Настільні ігри на логіку: вибираємо правильно!

Логічні головоломки люблять всі, але при виборі ігрового набору, все ж, важливо враховувати вік і захоплення гравців. Настільні ігри-головоломки можна умовно поділити на три категорії:

Для маленьких дітей

Носять в основному навчальний та розважальний характер, сприяють формуванню у дошкільнят навичок класифікації предметів або явищ, вміння проводити уявні аналогії, узагальнювати почуте і побачене. «Логічна абетка», «Каляки-маляки», «Давайте вивчати тварин» тощо.

Для підлітків

Логічні або психологічні настільні ігри для підлітків в першу чергу спрямовані на формування лідерських якостей, вміння приймати самостійні рішення, обмірковувати здійснювані вчинки. Підліткам важливо проявити спритність і кмітливість, і таким чином викликати схвалення інших учасників. «Еліас», «Морський бій», «Дженга» та інші.

Для дорослих

Дорослі логічні настільні ігри допоможуть зняти напругу після насиченого дня, роблять учасників більш ерудованими, сприяють формуванню корисної звички приймати зважені рішення. «Монополія», «Шахи», «Мафія» тощо.

Купити логічні ігри настільні — швидко і недорого!

У каталозі нашого інтернет-магазину Ви знайдете кращі логічні настільні ігри для дітей і дорослих. Ми готові гарантувати клієнтам:

  • Постійне поповнення асортименту актуальними новинками ринку (в даний час на сторінках барвистого і змістовного каталогу Вас чекають більше 100 головоломок).
  • Доступні, економічно обгрунтовані ціни — від 13 грн. за ігровий набір!
  • Можливість вибрати і купити настільні головоломки в будь-який зручний час, без відриву від важливих справ.
  • Можливість повернення товарів зі 100% компенсацією коштів (перелік товарів, які не підлягають поверненню, уточнюйте у менеджера).
  • Швидку доставку товарів по Києву, в будь-яке місто України (ми своєчасно поповнюємо складські запаси, постійно працюємо над оптимізацією процесу продажів).

Щоб купити настільні ігри-головоломки для дітей без зайвих тимчасових і фінансових витрат, скористайтеся віртуальним «кошиком» на сайті або зв'яжіться з нашими менеджерами для отримання докладної консультації! Також запрошуємо відвідати стаціонарні магазини мережі «НОСОРІГ» в Києві, Хмельницькому, Вінниці. Якість сервісу і ціни Вас приємно здивують!