Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

50 грн - 1029 грн

Серія настільних ігор:

Навчальні настільні ігри

Фільтри

Показані 1 - 36 із 89 пунктів

Настільні навчальні ігри для маленьких чомучок!

У перші кілька років життя дитина одержує величезну кількість різнопланової інформації, вчиться ходити, говорити, освоює літери, активно знайомиться з представниками рослинного і тваринного світу, поступово удосконалює навички комунікації з однолітками, дорослими. Барвиста і цікава навчальна настільна гра — ефективний інструмент в руках дбайливих мам і тат, які бажають забезпечити своїй дитині всебічний розвиток, допомогти з адаптацією до сучасних реалій.

Настільні навчальні ігри

Популярні види навчальних дитячих настолок

Навчальні ігри для дітей, купити які сьогодні може кожен батько, в доступній формі знайомлять дитину з інформацією, тренують пам'ять і увагу, змушують мислити логічно і концентруватися на поставлених завданнях. Найбільшою популярністю користуються навчальні настолки:

Логічні

Дитячі головоломки можуть бути виконані у вигляді пазлів з щільного кольорового картону, з м'якими вставками, карток з цікавими завданнями та ін.

Дидактичні

В ігровій формі допомагають малюку освоїти абетку, рахунок, основи географічної науки, природознавства і багато іншого. Такі ігрові набори дозволяють підготувати дитину до дитячого садка, школи.

Творчі

Допомагають виявити у дитини творчі нахили, сформувати любов до рукоділля, конструювання, малювання, музики і т. п. Такі ігрові набори часто містять дрібні предмети, намагаючись утримати які дитина розвиває дрібну моторику пальчиків.

Де купити навчальні ігри з вигодою для гаманця?

Інтернет-магазин товарів для дітей Nosorog.net.ua пропонує купити навчальні ігри від перевірених виробників («Dankotoys», «Granna», «Tactic» тощо.), які застосовують для виготовлення своєї продукції тільки якісні, гіпоалергенні матеріали, які не здатні завдати шкоди здоров'ю маленької дитини.

Ми здійснюємо продажу дитячих товарів більше 3-х років, і за цей час нам вдалося сформувати комфортний віртуальний простір для здійснення вигідних покупок. Купити навчальну гру в магазині Nosorog.net.ua Ви можете, скориставшись такими перевагами:

  • Широкий асортимент товарів (постійно оновлюється), професійні консультації, що спрощують задачу вибору цікавих і корисних настолок.
  • Доступні, економічно обгрунтовані ціни від 35 гривень (в категорії навчальних настолок).
  • 100% гарантія компенсації коштів при поверненні товарів, які Вам не підійшли (перелік уточнюйте у менеджера).
  • Самовивіз (в Києві, Вінниці, Хмельницькому) або швидка доставка перевіреними кур'єрськими службами (в будь-яку точку на карті України).