Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

14 грн - 3142 грн

Управление

Музичний ефект

Світловий ефект

Підвіски та мобілі

Фільтри

Показані 1 - 36 із 234 пунктів
Тремтяча іграшка-підвіска Playgro

Іграшка-підвіска Playgro "Кролик"

Дитячий мобіль це кольорова підвісна іграшка (брязкітка), що коливається і супроводжується музикою. Вона займає увагу малюка, надаючи батькам вільний час. Фіксується на бортик ліжечка або коляску. Хороша підвіска для ліжечка повинна надовго займати дитину, чим довше - тим краще. У магазині "Носоріг" у величезному каталозі Ви обов'язково знайдете якісні іграшки для малюків, від яких Ваші дітки будуть в захваті!

Як вибрати іграшки для ліжечка

У великому асортименті сучасного ринку можна розгубитися, тому ось кілька порад, яких варто дотримуватися при виборі:

  • Першочергово, до чого варто придивитися це кріплення. Воно повинно бути надійним, міцним і без гострих кутів, адже безпека на першому місці;
  • Спосіб заводу іграшки для коляски. Найзручніші - на батарейках.
  • Тривалість відтворення музики. Є мобілі, які "співають" 3 хвилини, а є які пів години. Тут діє вже знайомий нам принцип "чим довше, тим краще";
  • Дитячий мобіль на пульті. Безумовно це набагато комфортніше, ніж бігати до механізму кожен раз;
  • І нарешті, найважливіша деталь - іграшки. Найбільш оптимальний випадок, це коли вони знімаються, адже тоді їх можна мити або замінювати, в разі якщо набриднуть малечі.
Карусель

Карусель "Бабочки"

Моделей маса, у кожної іграшки для коляски є свої сильні сторони і визначиться з вибором куди складніше, ніж здається, але ми сподіваємося що перераховані вище рекомендації допоможуть Вам спростити цей процес.

Nosorog.net.ua - компанія, якій довіряють

Ми досягли успіху завдяки професіоналізму нашої команди. Високоякісний сервіс першокласно обслужить кожного покупця, спираючись на індивідуальні потреби клієнта проконсультує і допоможе визначити потрібний саме Вам товар, будь то дитячі меблі, аксесуари, книги або канцтовари. Наші фахівці впораються з будь-яким завданням.

Незважаючи на простоту, як може здатися на перший погляд, такої забави як підвіска для ліжечка, до підбору потрібно підходити з належною відповідальністю, адже важлива якість і продуктивність, тому щоб не помилитися в рішенні відвідайте наш магазин "Носоріг", і грамотні фахівці підкажуть Вам як здійснити правильну покупку.