Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Наявність

Ціна

26 грн - 1207 грн

Призначення настільних ігор:

Розважальні настільні ігри

Фільтри
Показані 1 - 36 із 153 пунктів
Показані 1 - 36 із 153 пунктів

Розважальні настільні ігри

Кожен з нас любить проводити свій час по-різному: комусь до душі галасливі вечірки, хтось без розуму від утихомиреного відпочинку на природі, для когось немає нічого кращого, ніж після насиченого трудового дня розслабитися перед екраном телевізора за переглядом цікавого фільму, спортивних або розважальних телепередач.

Але останнім часом наші співвітчизники все частіше звертають увагу на таке захоплююче і, безперечно, корисне заняття, як настільні ігри. Розважальні настільні ігри, купити які сьогодні можна в будь-якому магазині товарів для дозвілля, користуються величезною популярністю як серед молодших школярів та підлітків, так і серед представників дорослої аудиторії.

Настільні розважальні ігри для дітей і дорослих

Виробники настолок постійно розширюють свій асортимент, і готові запропонувати споживачам розважальні настільні ігри для дітей від 3 років і старше, що свідчить про поступове омолодження цього виду діяльності. У чому ж секрет популярності розважальних настолок? Про все по порядку.

Безмежні можливості вибору

Дорослі та дитячі настолки розважальні можуть бути розраховані на одного або декількох гравців, галасливу компанію. Прості правила і невеликий час підготовки роблять їх відмінним варіантом як для досвідчених учасників, так і для новачків в світі настолок.

У продажу можна зустріти настільні розважальні ігри для дитячих свят, інтелектуально-розважальних змагань, підліткових посиденьок, тематичних вечорів, запальних вечірок для дорослих і т. д.

Позитивні емоції і тренування для розуму

Настільні розважальні ігри для дітей відкривають перед учасниками безмежні можливості самопізнання. Дозволяють виявити свої творчі здібності, продемонструвати гостроту розуму, винахідливість, уміння самостійно приймати рішення і знаходити вихід з делікатних ситуацій. Але перш за все, розважальні настолки дозволяють повеселитися від душі, подуріти в колі друзів і близьких. Море посмішок і цунамі позитивних емоцій вам гарантовані!

Чудовий подарунок з будь-якого приводу!

Останнім часом популярність комп'ютерних ігор поступово сходить нанівець, суспільство свідомо відмовляється від віртуальних забав на користь старих-добрих настолок, які відкривають можливість живого спілкування і саморозвитку. Сучасні ігрові набори відрізняються високою якістю виконання і матеріалів, можуть включати різноманітні картки із завданнями, фішки, гральні кістки, і навіть реалістичні фігурки супергероїв, монстрів, тощо. Якщо Вас запросили на дитяче свято, зустріч старих друзів, домашню вечірку, щоб не приходити в гості з порожніми руками, пропонуємо прихопити настільні розважальні ігри для дітей та дорослих, замовити які можна в кілька кліків, скориставшись зручним функціоналом нашого віртуального супермаркету.

 

Купити кращі настільні розважальні ігри в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Замовити розважальні настільні ігри для всієї родини з вигодою для гаманця Ви можете в зручний час, без відриву від важливих справ. Піклуючись про благополуччя наших клієнтів, ми створили найбільш вигідні та зручні умови для здійснення покупок. В інтернет-магазині Nosorog.net.ua Вас чекає:

  • Великий асортимент настолок на будь-який смак.
  • Дуже приємні ціни на 100% оригінальні товари.
  • Докладні професійні консультації.
  • Зручні варіанти оплати і доставки замовлень.

Щоб купити настільні розважальні ігри для компанії з доставкою по Києву, по Україні пропонуємо перейти до більш детального перегляду цього та інших розділів нашого каталогу. Наші ціни і якість сервісу Вас приємно здивують!