Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Наявність

Ціна

26 грн - 3200 грн

Призначення настільних ігор:

Види настільних ігор:

Жанр настільних ігор:

Країна виробника:

Настільні ігри для компанії друзів

Фільтри
Показані 1 - 36 із 45 пунктів
Показані 1 - 36 із 45 пунктів

Настільні ігри для компанії — кращі пропозиції від Nosorog.net.ua!

Настільні ігри для компанії —прекрасне рішення для організації дозвілля дорослих і дітей. Таке заняття дозволяє представити один одному не знайомих раніше людей, сколотити команду з нерозлучних приятелів або колег, проявити особистісні якості, про які можливо не підозрювали навіть члени сім'ї та близькі друзі учасників.

В інтернет-магазині Nosorog.net.ua Ви знайдете як настільні ігри для великої компанії, так і ті, що розраховані на декількох учасників, ігрові набори дитячі та дорослі, здатні викликати інтерес у людей будь-якого віку, з різними смаковими уподобаннями.

Настільні ігри для компанії друзів: які бувають?

Щоб Вам було простіше зорієнтуватися в асортименті нашого віртуального супермаркету, пропонуємо умовну класифікацію настільних ігор для компанії, які можна зустріти в продажу в Україні, країнах Європи та США. Але для початку визначимо чинники, загальні для всіх настільних ігор для веселої компанії:

  • Кількість учасників може бути різним, але зазвичай, якщо мова йде про 3-12-ти гравців.
  • Найбільш затребувані настільні карткові ігри для компанії, які можуть бути як азартними, так і в формі карток з веселими завданнями для великих і маленьких учасників.
  • Зазвичай проходять в швидкому темпі (середній час — 15-30 хвилин). У більшості випадків діють нескладні правила, які легко запам'ятати і виконувати.

Яку гру вибрати для сімейного вечора або для вечірки, учасники якої заряджені веселощами і спрагою нових відкриттів?

Словесні

Головне не перемога, а участь. Це гасло найкращим чином підходить для визначення суті словесних баталій, учасники яких отримують задоволення від процесу, хоча і ведуть підрахунок очок.

Наші рекомендації: Еліас, Діксіт, Актівіті, Концепт, Еліас для вечірок та ін.

Динамічні

Настільні ігри для компанії дітей та дорослих, які не проти пошуміти і позмагатися в спритності, умінні швидко реагувати на динамічно мінливу ситуацію.

Наші рекомендації:Уно, Сет, Блеф-Паті, Дженга тощо.

 

Активні (в русі)

Прекрасний варіант для непосидючих дітей і дорослих, яким нудно просто сидіти за столом, хочеться провести час активно і весело.

Наші рекомендації: Твістер, Великий Твістер для вечірки тощо.

Психологічні та рольові

Для посиденьок з близькими друзями і затишних вечорів у колі сім'ї. Більшість настолок цього типу мають закручений детективний сюжет. Наші рекомендації: Мафія та ін.

 

Купити настільні ігри для компанії друзів з доставкою по Україні

Плануєте найближчим часом запросити додому гостей або самі відправляєтеся з візитом до друзів або родичів? Ми пропонуємо купити прикольні настільні ігри для компанії в кілька кліків, не відриваючись від інших важливих справ. Ми співпрацюємо з перевіреними кур'єрськими компаніями, тому Ви гарантовано отримаєте своє замовлення в Києві, будь-якому іншому місті України в обумовлені терміни, що позбавить вас від зайвих хвилювань і незручних ситуацій.

Щоб купити найкрутіші настільні ігри на компанію, скористайтеся нашим змістовним електронним каталогом і допомогою консультантів. Наші ціни і якість сервісу Вас приємно здивують!