Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Ціна

195 грн - 799 грн

Призначення настільних ігор:

Види настільних ігор:

Країна виробника:

Настільні ігри для вечірок

Фільтри
Показані 1 - 15 із 15 пунктів
Показані 1 - 15 із 15 пунктів

Настільні ігри для вечірок

Плануєте зустрітися зі старими друзями або організувати у себе вдома вечірку? Найближчим часом Вам потрібно придумати розвагу для дитячого або сімейного свята? Саме час перейти до більш детального перегляду цього та інших розділів нашого каталогу, де ви легко знайдете все що потрібно, щоб не змусити нудьгувати Ваших гостей і близьких! У нас Ви можете вибрати і купити настільні ігри для вечірок дорослих, дітей, а також універсальні настолки для учасників різного віку.

Настільні ігри для вечірок — відмінне рішення для веселої компанії!

Вам вже доводилося відчувати незручність під час домашніх вечірок і свят, коли учасники вже по достоїнству оцінили частування, сказали десяток тостів і раптом за столом повисла гнітюча тиша? Не хочете щоб таке трапилося з Вашими гостями? Ми пропонуємо купити дешево настільні ігри для вечірки, які в будь-який момент допоможуть розрядити атмосферу, перезнайомити запрошених, підняти настрій всім і кожному!

Настільні ігри для взрослих і дитячих вечірок володіють такими «приметами»:

Прості правила

На відміну від кооперативних ігор і стратегій, настолки для вечірок не передбачають тривалої підготовки і пояснення складних, заплутаних правил, численних умов. Вся фішка в тому, що Ви можете в момент, коли помітите, що гості трохи занудьгували, дістати ігровий набір і вже через пару хвилин змагатися в спритності, вправності, артистизмі. Настолки «Твістер», «Манчкін», «Еліас», «Воображарій», «Дженга» та інші навряд чи залишать когось з гостей байдужим спостерігачем.

Нестримні веселощі

Яскраві і барвисті настільні ігри для вечірок дорослих, купити які в кілька кліків ви можете в нашому інтернет-магазині, в більшості своїй припускають змагальний момент. Особливою популярністю у клієнтів нашого віртуального супермаркету користуються карткові ігри на асоціації, які дозволяють учасникам показати себе «у всій красі», на ходу вигадуючи як за допомогою пантоміми, жестів, співу, і навіть запальних танців пояснити іншим учасникам вказане в завданні поняття. Повірте нам на слово і не пропустіть можливість перевірити: під час таких змагань веселощі і азарт просто зашкалюють!

Підходять для всіх

Ігри для вечірок дорослих за столом підходять для учасників з будь-яким рівнем підготовки. Навіть якщо Ви або Ваші гості абсолютно незнайомі з правилами та особливостями конкретної гри, щоб розібратися що до чого вам буде потрібно не більше 5-10 хвилин!

 

Купити настільні ігри для вечірок в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Ми здійснюємо продаж настолок для дітей і дорослих вже не перший рік, співпрацюємо безпосередньо з видавництвами і офіційними дистриб'юторами, тому замовляючи у нас ігровий набір Ви можете бути впевнені в якості виконання і демократичності цін. У нашому каталозі Ви знайдете настолки для дитячих свят, набори для сімейних змагань, настільні ігри для вечірок 18+. Ми готові гарантувати клієнтам:

  • Швидке реагування на заявки, професійні консультації.
  • Оперативну відправку замовлень по Києву, по Україні.
  • Постійне оновлення асортименту настолок.
  • Можливість участі в програмі лояльності, актуальні акції компанії!

Все ще сумніваєтеся в актуальності покупки? А інші користувачі вже оформили замовлення, і дуже скоро зможуть відмінно провести час з друзями за веселою і драйвовою настільною грою для вечірки!