Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Ціна

140 грн - 3200 грн

Призначення настільних ігор:

Види настільних ігор:

Жанр настільних ігор:

Країна виробника:

Настільні ігри "Hobby World" (Світ Хоббі)

Фільтри
Показані 1 - 36 із 45 пунктів
Показані 1 - 36 із 45 пунктів

Hobby World (Світ Хоббі)

Настільні ігри Hobby World за останні 7-8 років придбали величезну популярність по всьому світу. Під торговою маркою «Світ Хоббі» випускається до сотні новинок щорічно, і виробник, як видно, не планує зупинятися на досягнутому. У портфоліо компанії є розвиваючі дитячі та розважальні сімейні настолки, ігри для дружніх вечірок, стратегічні і військові, кооперативні настолки, колекційні видання світових бестселерів і багато інших.

Хобі Ворлд: історія компанії в цифрах і фактах

2010 рік

Точка відліку на шляху до всесвітнього визнання і успіху. Компанія «Світ Хоббі» утворена шляхом злиття фірм «Смарт» та «Світ фентезі», які до цього вже здобули популярність у колах шанувальників настільних ігор, випустивши російською мовою такі світові легенди, як «Каркассон», «Манчкін», «Коллонізатори», тощо.

2013 рік

Весь тираж настолки «Metro 2033» англійською мовою в короткі терміни розпроданий європейськими та американськими дилерами компанії. Найбільші видавництва світу звертають увагу на нового, досить амбітного учасника ринку.

2014 рік

Компанія активно укладає договори з кафе і антикафе, пропонуючи участь в ексклюзивній програмі співпраці. Так, сьогодні настільна гра з кубиком і фішками від HobbyWorld може служити не тільки для домашнього дозвілля, а й об'єднувати за одним столом випадкових або запрошених відвідувачів кафе, барів, клубів за інтересами та ін. Ігротеки Hobby World «Граємо з нами» стають доброю традицією для маленьких і дорослих геймерів!

2016 рік

Відбулося відкриття власних промислових потужностей, що спеціалізуються на створенні комплектуючих для ігор. До цього часу гри Hobby World «Соображарій», «Берсерк», «World of Tanks: Rush» та дінші були переведені на інші мови і випущені за межами Росії.

Понад 400 настільних ігор

Вдалося випустити компанії HobbyWorld з моменту заснування, серед яких близько 30% складають настолки власної розробки і до 70% перекладені гри.

Більше 1,5 млн екземплярів

Обороти видавництва «Світ Хоббі» в рік. Причому компанія не зраджує своїм традиціям, і щорічно презентує понад 80-ти актуальних новинок, гідних зайняти місця в рейтингу кращих настільних ігор.

 

Ігри Hobby World в інтернет магазині Nosorog.net.ua

Ігри Hobby World для дітей і дорослих сьогодні можна зустріти на прилавках офлайн магазинів товарів для дозвілля в різних куточках світу. Компанія обзавелася численними видавництвами-партнерами в Німеччині, Франції, Польщі, Італії, Румунії, Китаї, США та інших країнах.

Ми отримуємо ігрові набори на продаж від офіційного дистриб'ютора «Світ Хоббі» в Україні, тому готові гарантувати 100% оригінальне походження товарних позицій і встановили гранично доступні ціни на весь асортимент. Купити ігри Hobby World ми пропонуємо:

  • У кілька кліків.
  • Без ризиків і переплат.
  • З доставкою по Києву, по Україні!

В інтернет-магазині Nosorog.net.ua купіть настолки для дітей і дорослих Ви можете в будь-який зручний час, без відриву від важливих справ. Для нових та постійних клієнтів ми підготували безліч акцій і приємних сюрпризів!