Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

359 грн - 1389 грн

Торгова марка:

Вікова група

Світловий ефект

Висота

Дикі скрічери (Screechers Wild)

Фільтри
Показані 1 - 36 із 39 пунктів

Історія диких скрічерів: звідки вони з'явилися?

Одного разу у віддаленому куточку всесвіту відбувається надпотужний вибух непізнаної енергії, яка потрапляє на нашу планету і перетворюється в магічні скрічер-диски. Ці інопланетні артефакти привернули увагу роботів скрічерів, які прилетіли слідом за дисками. Ці міні-машинки могли отримати супер силу і перетворитися в особливого звіра завдяки енергії дисків, тому за ними почалося справжнє полювання. Для трансформування роботам потрібна допомога людей і вони знаходять собі друзів серед звичайних хлопців в Зефір-сіті. А ви вже обрали свого напарника серед наших скрічерів?

дикі скрічери логотип

Як працює іграшка скрічер?

Головна особливість міні-машинок - трансформація з повним переворотом навколо своєї осі. У комплекті з іграшкою поставляється кілька магнітних дисків, які служать "спусковим гачком" для перетворення машинки у вигляд дикого звіра. Коли диск потрапляє в спеціальний отвір на бампері машини скрічера, спрацьовує спеціальний механізм запуску. Після цього іграшка підстрибує на кілька сантиметрів, робить переворот на 360 градусів і повертається у стартове положення але вже у вигляді тварини. Ви можете використовувати кілька варіантів активації запуску, штовхнути машинку в напрямку диска або навпаки, запустити диск в скрічер-робота. Хочемо звернути вашу увагу на те, що запускати трансформацію можуть тільки ті диски, які йдуть в комплекті з іграшкою. Для того щоб скласти скрічер, досить витягти пусковий диск і закріпити деталі в початковому положенні за допомогою фіксатора.

як працює скрічер

Види скрічерів?

Всі персонажі поділені на 3 рівні складності. Чим вище рівень, тим більше дисків йде в комплекті товару, а на третьому рівні іграшку можна активувати відразу двома запускателямі одночасно. У кожного персонажа з колекції скрічерів є свої унікальні особливості: ім'я, характер, але найголовніше - прихований звір крикун. Давайте дізнаємося про кожного Screechers Wild:

скрічер джейхок картинка скрічер ревадактіль картинка
1 Рівень
Ім'яЗвір
ДжейхокЯструб
РевадактільПтеродактиль
СпаркбагЖук
НайтбайтКажан
НайтвіверПавук
СтінгшифтСкорпіон
ШеллгеймКраб
РейсертурШаблезубий тигр
СкорнетМуха
ДумкролерТарантул
2 Рівень
РеттлкетПума
Ві-бонБик
ПірозаврЯщірка
СмокіВедмідь
СкайстріпСтегозавр
КрокшокКрокодил
ГейткріперБогомол
МанкіренчМавпа
Ті-реккерТиранозавр
НайтвіжнКінь-пегас
ФенгстерКобра
КомотоВаран
ВеммотСлон
РампідБик
БаттлтаскМорж
СтінкрейПтах
СікенджерВовк
3 Рівень
СтормхорнБаран
СкорпіодрифтСкорпіон
H2ОктанДракон

Дикі скрічери: гра чи баттл?

На щастя для батьків грати в скрічерів онлайн на своєму смартфоні не вийде. Іграшки були придумані для активного проведення часу дітей, особливо колективного. В силу того, що різноманітність героїв досить велика, кожна дитина може зібрати свій унікальний набір персонажів для гри. Серед гравців поширені так звані "баттли скрічерів", коли гравці діляться на команди або ж протистоять один одному поодинці. Зазвичай гравці розміщують всі диски учасників в центрі ігрового майданчика та по черзі запускають в них свої машинки, перемагає той, чиї роботи трансформуються більшу кількість разів. Аналогічним чином можна грати в зворотному порядку змагаючись на влучність в запуску дисків. Якщо використовувати додаткові аксесуари запускателі, ігровий процес буде більш динамічним та цікавим. Використовуючи свою фантазію та уяву хлопчаки можуть придумати сотні різних сюжетів і змагань для гри.

Де подивитися мультик дикі скрічери?

Як кажуть, краще один раз побачити. Багато дітей познайомилися з цими крутими героями при перегляді мультфільму. Саме там вони знайшли своїх фаворитів і перейнялися духом всесвіту Screechers. Якщо ви ще не бачили цей захоплюючий мультсеріал, то радимо завітати на офіційний YouTube канал і дізнатися більше про світ в якому живуть крикуни.

Дивитися мультик

Де купити іграшки скрічери?

Інтернет-магазин Nosorog.net.ua пропонує замовити все оригінальні моделі іграшок Screechers Wild. Ми доставляємо товари в усі великі міста України: Дніпро, Одеса, Київ і т.д. Ми намагаємося робити відправку в день замовлення, щоб вам не довелося нудитися в очікуванні. Наш магазин надає недорогі ціни на диких скрічерів, які починаються від 359 грн. і вище. Ви можете подивитися кожен товар окремо з картинками та відео, почитати відгуки і зробити свій вибір.