Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Як Вибрати Міський Рюкзак (Чоловічий / Жіночий) | Кращі в 2021

Як Вибрати Міський Рюкзак (Чоловічий / Жіночий) | Кращі в 2021

 

Вибираємо міської рюкзак правильно!

Міський рюкзак — стильний і практичний аксесуар, який дозволяє взяти з собою необхідний мінімум речей, вирушаючи на роботу, в спортзал, на прогулянку, на шопінг. Оригінальні і класичні, великі і маленькі, м'які і жорсткі – рюкзаки міцно увійшли в наше повсякденне життя, і найближчим часом не планують поступатися топовим позиціям в модних рейтингах будь-яким аксесуарам!

У Вашій добірці речей для створення стильних повсякденних, спортивних образів досі немає міського рюкзака? Пропонуємо якомога швидше виправити цю прикру помилку. У каталозі нашого інтернет-магазину представлений великий вибір аксесуарів для дітей і дорослих, купити які можна за дуже приємними цінами. На сторінках нашого сайту Вас чекають стильні рюкзаки з останніх колекцій брендів Kite, GoPack, HAVIT, Safari і ін. Всього більше 300 актуальних моделей на будь-який смак і гаманець!

Як вибрати жіночий рюкзак для міста?

Стильні рюкзаки все частіше замінюють собою сумки-шопери і інші популярні моделі жіночих сумочок. Якщо ще пару десятиліть тому такі аксесуари вважалися виключно шкільними та туристичними, то сьогодні рюкзаки можна помітити не тільки за плечима учнів, студентів та зожників, але і в руках у публічних осіб, гламурних світських левиць. Дизайнери відомих брендів докладають максимум зусиль щоб гармонійно поєднати в своїх нових творах практичність, довговічність, естетичність. І у них це непогано виходить!

Основні критерії вибору жіночого рюкзака

Як вибрати жіночий міський рюкзак щоб згодом не розчаруватися покупкою? При здійсненні покупки рекомендуємо звернути увагу на такі характеристики:

      1. Місткість і функціональність. Для прогулянок по місту, щоденних походів на роботу цілком достатньо рюкзака об'ємом 10-15 літрів. Якщо Ви плануєте пікнік за містом або одноденну туристичну поїздку, то варто замислитися над вибором більш місткої моделі (до 30 літрів). Хочете вибрати дійсно зручний жіночий рюкзак для міста? Рекомендуємо звернути увагу на моделі з одним-двома основними відділеннями, декількома внутрішніми і зовнішніми кишенями на блискавці для дрібних предметів. Зручно якщо з зовнішньої сторони збоку є відсік для пляшки, парасольки, а вгорі є зручна ручка-петля для підвішування, перенесення аксесуара в руках.
      2. М'який або каркасний? Якщо Ви плануєте використовувати виріб виключно для нетривалих прогулянок, під час яких усе що вам потрібно – телефон, гаманець, зв'язка ключів і ще пара-трійка мініатюрних предметів, то можна сміливо вибирати м'який рюкзак або трансформер, який являє собою симбіоз рюкзака і зручною місткою сумки. Коли загальна вага речей перевищує 2-3 кг, практичніше зупинитися на моделі комбінованого типу або аксесуар з жорстким каркасом. Ефективну профілактику сколіозу і інших небажаних деформацій хребетного стовпа дозволяє забезпечити носіння рюкзака з ортопедичною спинкою. 
      3. Наявність відсіку для ноутбука. Різні гаджети тісно увійшли в наше повсякденне життя, тому при виборі аксесуара варто враховувати, що куди зручніше помістити нетбук або планшет в спеціальне відділення рюкзака, ніж цілий день носити комп'ютерний пристрій в спеціальній сумці, чохлі або просто в руках.
      4. Дизайн. Оригінальний принт, вишивка, намистини, стрази, заклепки, ланцюжки, контрастні блискавки, натуральне або штучне хутро, незвичайні поєднання матеріалів — дизайнери постійно перебувають у пошуку ексклюзивних рішень для нових колекцій. Для доповнення повсякденного способу Ви можете купити рюкзак з лаконічним дизайном з текстилю, еко-замші, шкірозамінника, натуральної шкіри чорного, сірого, бежевого відтінків, які відмінно поєднуються з одягом в стилі кежуал, або вибрати яскравий запам'ятовується аксесуар з квітковим, геометричним, тваринам принтом , незвичайним декором. Останнім чимало прихильниць зібрали навколо себе прозорі моделі, які ідеально підходять для створення міських look.

В Україні мода на жіночі рюкзаки поки тільки набирає популярність, але сотні тисяч дівчат з різних куточків нашої країни вже по достоїнству оцінили такий місткий і стильний аксесуар. До слова, в Швеції кожна друга жінка має в своїй колекції аксесуарів один або кілька рюкзаків. Так чому б не взяти приклад європейських модниць?

Як вибрати міський рюкзак для чоловіків?

На відміну від жінок, більшість з яких лише в останні роки оцінили переваги носіння рюкзаків в повсякденному житті, чоловіків з цим аксесуаром пов'язує давніша і міцна любов. Раніше багато представників сильної половини людства змушені були ходити на роботу з не зовсім зручними портфелями і сумками, оскільки в магазинах все частіше можна було зустріти спортивні та туристичні рюкзаки, які доречно було взяти з собою в похід, на риболовлю, в туристичну поїздку, але ніяк не в офіс. З появою у продажу стильних міських моделей в спокійних тонах, з лаконічним дизайном, які мають лише віддалену подібність зі спортивними аксесуарами, популярність рюкзаків серед чоловіків досягла нового піку.

Як вибрати міський рюкзак для чоловіків? Детальніше розберемося в цій темі, яка здатна зацікавити не тільки представників сильної половини людства, але і їх прекрасних супутниць, які хочуть порадувати близьку людину приємним і корисним подарунком.

На що звернути увагу при виборі чоловічого рюкзака?

Який міський рюкзак вибрати чоловікові, який в повсякденному житті віддає перевагу оточувати себе зручними і функціональними речами, але при цьому бажає виглядати стильно? При виборі аксесуара рекомендуємо звернути увагу на:

      1. Розміри і функціональність. Визначається з урахуванням призначення рюкзака, особливостей фігури майбутнього власника. Для міста буде цілком достатньо придбати аксесуар невеликих розмірів з необхідним мінімумом кишеньок і відсіків. Для короткострокових поїздок варто підібрати модель більшого обсягу, з достатньою кількістю внутрішніх і зовнішніх кишень для речей, які можуть знадобитися в дорозі. Як альтернативний варіант можна розглядати рюкзаки, обсяг яких регулюється за рахунок бічних вставок, блискавок, строп і т. п. Такі моделі дозволяють, коли потрібно, збільшити обсяг основного відділення, але при цьому виглядають акуратно, не громіздко. 
      2. Якість матеріалів і фурнітури. Чоловікам, які віддають перевагу класиці, варто придивитися до рюкзаків з натуральної та штучної шкіри, нубука, з добротної металевою фурнітурою. З одягом в стилі casual добре виглядають чоловічі аксесуари з щільних текстильних матеріалів, з пластиковими, металевими блискавками, на липучках, з затяжками і т. п. Моделі з відверто спортивним дизайном будуть добре виглядати з речами в спортивному стилі, але ось для походу в офіс краще підібрати більш спокійний варіант.
      3. Додаткові опції. Відсіки для безпечного транспортування документів формату А4, відділення для спортивної форми, ортопедична спинка, кишеньки з м'якими або силіконовими вставками для гаджетів, внутрішні органайзери для письмового приладдя, світловідбиваючі елементи, фіксатори для навушників — список опціонних елементів, які зустрічаються в сучасних моделях чоловічих рюкзаків, можна перераховувати до безкінечності. Який міський рюкзак краще залежить від того, для яких цілей Ви плануєте його використовувати. Якщо рюкзак потрібен Вам тільки лише, щоб вирушаючи на прогулянку не розкладати по кишенях необхідний мінімум речей (гаманець, телефон, ключі, тощо.), То немає сенсу купувати об'ємну модель, напхану всякими-різними кишеньками, відсіками, фіксаторами.  

Кращі міські рюкзаки 2021!

Отримавши корисні рекомендації по вибору міських рюкзаків, Ви можете приступати до вибору моделі, оптимально задовольняючи цілі використання і Вашим смаковим уподобанням. На нашому сайті Ви знайдете кращі міські рюкзаки 2019 року, купити які можна за вигідними цінами, з доставкою по Києву, в інші міста України.

Абсолютно немає часу переглядати сотні товарів, представлених в змістовному каталозі нашого інтернет-магазину? пропонуємо добірку моделей рюкзаків 2019 року, які гідні пильної уваги:

 

Рюкзак — вдале доповнення іміджу сучасної людини, яка веде активний спосіб життя і повного енергії для нових звершень. Ми пропонуємо аксесуари, для чоловіків, жінок, а також моделі унісекс гідної якості, за доступними цінами! Щоб вибрати міський рюкзак для себе або на подарунок запрошуємо до перегляду змістовного каталогу інтернет-магазину Nosorog.net.ua!

 

 

 

Додати свій коментар:

* Ім'я:
* E-mail: (буде приховано)
* Коментар:
Введіть код: