Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Список Речей В Табір Хлопчику | Збираюся В Табір (2021)

Список Речей В Табір Хлопчику | Збираюся В Табір (2021)

Блог: Список речей в табір хлопчикові

Вперше відправляєте сина в дитячий заміський комплекс одного і хвилюєтеся про його добробут в ті кілька тижнів, поки Вас не буде поруч? Ми розповімо Вам що потрібно дитині в табір влітку і як скласти список речей, щоб нічого не забути. У цьому матеріалі продовжуємо лікнеп для дбайливих батьків. На цей раз говоримо про те що треба взяти в табір хлопчикові. Можливо Вам буде цікаво ознайомитися з іншими матеріалами по темі:

Хлопчики незалежно від віку рідко відрізняються акуратністю і дисциплінованістю, тому Вам слід потурбуватися про те, щоб у дитини в таборі було все необхідне для активного відпочинку. Хлопчаки рідко подорожують з валізами, і все більше віддають перевагу дорожнім сумкам і рюкзакам. У нашому інтернет-магазині ви можете вибрати і купити за вигідною ціною містку сумку і стильний рюкзак, в які можна вмістити все необхідне і навіть трішки більше!

Які документи потрібно в табір (список)

При підготовці до поїздки в табір потрібно зібрати всі необхідні документи:

  • Путівка з печаткою відряджаючої організації.
  • Медична довідка (за формою).
  • Копії свідоцтва про народження, паспорта (якщо є).
  • Закордонний паспорт, нотаріально завірені згоди батьків (для поїздки за кордон).
  • Оригінали або копії посвідчень на пільги (при наявності).
  • Заповнена анкета для батьків (якщо є) і ін.

Щоб всі ці папери не загубилися в рюкзаку і їх можна було швидко пред'явити приймаючій стороні, рекомендуємо скласти їх в просту пластикову папку на кнопках.

Список речей в табір хлопчикові

Якщо Ви збираєте дитину в табір вперше, варто підійти до цього питання відповідально, скласти список необхідних речей заздалегідь, щоб в останній момент не бігати стрімголов по магазинах, підшукуючи літні шорти або відповідну панаму. Ми пропонуємо орієнтовний перелік речей, які будуть потрібні хлопчикові протягом літньої табірної зміни:

  1. Одяг — футболки (4-5 шт.), джинси (2 шт.), брюки (1 шт.), сорочка (1-2 шт.), шорти (2-3 шт.), толстівка (1 шт.), спортивний костюм (1-2 шт.), пляжні плавки (2 шт.), натільні майки для сну (2-3 шт.), труси (за кількістю днів зміни), шкарпетки (мінімум 7-8 пар).
  2. Взуття — сандалі (1 пара), шльопанці для приміщення (1 пара), взуття для пляжу (1 пара), кросівки (1 пара), туфлі або мокасини (1 пара), взуття для виступів (за бажанням – бальні туфлі і т. п.). 
  3. Аксесуари — головний убір, парасолю або дощовик, ремені для брюк, джинсів, запасні шнурки, рушники (банний, на кожен день, пляжне), сумка для взуття, порожні пакети, чашка.

У нашому інтернет-магазині представлений великий вибір одягу для хлопчиків, стильних аксесуарів для самих маленьких і старших дітей. Абсолютно немає часу на походи по магазинах? Оформляйте замовлення на сайті, і ми оперативно відправимо товари по Києву, в будь-яку точку на карті України!

Які предмети особистої гігієни взяти в табір?

Щоб зібрати все для особистої гігієни в табір у батьків хлопчиків, як правило, йде набагато менше часу, ніж у мам і тат дівчаток. Але все одно не заважає скласти список що брати дитині в табір:

  • Зубна паста, щітка (в футлярі).
  • Шампунь.
  • Гель для душа.
  • Мочалка.
  • Мило для рук (в мильниці).
  • Безпечна бритва.
  • Піна для гоління, лосьйон (при необхідності).
  • Ножиці.
  • Дезодорант (стик).
  • Гребінець.
  • Туалетна вода (для старших хлопчиків). 
  • Крем або браслет для захисту від комарів.
  • Сонцезахисний крем.
  • Паперові носові хустки.
  • Туалетний папір.
  • Вологі серветки.
  • Антибактеріальний гель, лейкопластир.

У нашому каталозі Ви знайдете великий асортимент товарів для особистої гігієни,ціна яких Вас приємно здивує. Ми пропонуємо якісні сертифіковані товари від перевірених брендів, тому здійснювати покупки в нашому супермаркеті не тільки зручно, але й безпечно.

Незайвим буде дати хлопчикові з собою трохи прального порошку (У продажу є маленькі пачки), пару-трійку прищіпок, щоб він міг швидко запрати плями на улюбленій футболці або джинсах і вивісити річ сушитися.

Товари для дозвілля і розваг для хлопчиків

Залежно від захоплень і віку дитини список речей в дитячий табір може включати настільні ігри, які допоможуть весело провести час з друзями, якщо підвела погода або просто видалася вільна хвилинка в насиченому графіку.

Зазвичай в дитячих установах працюють гуртки та секції, є ігрові кімнати, зал або майданчик для занять спортом. Але якщо Ви знаєте, що матеріальна база табору не така хороша, як хотілося б, краще дати синові з собою книгу, пазли, розмальовки, дитячі журнали, спортивну атрибутику і т.п.

Загальні заняття в таборі сприяють згуртуванню колективу, тому захоплююча настолка для компанії — відмінне рішення для вільного часу або дощового дня, коли доводиться сидіти в корпусі або ігровій, чекаючи гарної погоди. Не давайте дитині з собою карти, інші азартні настолки. В якості альтернативи можна розглядати UNO, дитячу Монополію.

Гроші та цінності, техніка

Важливо щоб дитина, особливо якщо це перша поїздка в табір, завжди мала можливість зв'язатися з батьками, тому потрібно обов'язково дати йому з собою мобільний телефон і зарядний пристрій до нього, упевнитися, що на рахунку достатньо коштів для здійснення дзвінків.

З приводу дорогих смартфонів, планшетів, ноутбуків і т. п. Якщо ви плануєте дати синові в табір айфон останньої моделі, то майте на увазі, що крадіжки в наш час, на жаль, не рідкість, а адміністрація і колектив дитячого табору не несе відповідальності за цінні речі відпочиваючих. Крім того, дорогі речі можуть стати предметом заздрості інших дітей, приводом «помірятися» крутими гаджетами. Ювелірні прикраси також краще залишити вдома, винятком може стати хіба що натільний хрестик.

Гроші в табір давати можна і навіть потрібно, але це повинна бути невелика сума. В ідеалі, дитині повинно вистачити на факультативні екскурсії, фотографії або диск з відео заходів, свої витрати під час виходів у місто, відвідування сувенірних крамниць. Щоб Ваш син не розпихати гроші по кишенях подаруйте йому стильний гаманець.

Батькам молодших школярів краще здати гроші на зберігання вожатим, адміністрації оздоровчого комплексу, які на прохання дитини будуть видавати певну суму з його особистої «заначки».    

Що взяти дитині в табір з продуктів?

Звичайно ж, турботлива мама чи бабуся норовить скласти в багаж якомога більше різної смакоти. Але ми закликаємо Вас не впадати в крайності, до відвалу набиваючи рюкзак продуктами і напоями. Пропонуємо список того, що можна покласти дитині в табір без наслідків (розладу шлунка, отруєння швидкопсувними продуктами і т. п.):

  • Борошняні вироби (без крему, шоколадної глазурі).
  • Печиво, вафлі, цукерки (НЕ шоколадні) в заводській упаковці.
  • Трохи сезонних фруктів, цитрусових.
  • Бутильовану воду, соки в невеликих упаковках.
  • Корисні снеки для перекусів (в упаковці).

Що не можна брати в табір так це домашню їжу, яка не тільки здатна швидко зіпсуватися під палючою спекою, а й в більшості випадків не відповідає нормам дитячого дієтичного харчування. Запеченої курки, салатів, котлет, тортів і іншим домашнім вишукувань не місце в багажі дитини, якщо, звичайно, Ви не хочете щоб син, тільки-но переступивши поріг дитячого комплексу, загримів в медпункт або інфекційне відділення найближчого медичного закладу.

Сумку підлітка важливо перевірити на предмет наявності алкоголю, сигарет. Навіть якщо вдома Ви закриваєте очі на шкідливі звички сина старшокласника, в дитячому оздоровчому комплексі алкогольні і тютюнові вироби знаходяться під суворою забороною.

Що дати хлопчикові з собою в автобус?

Щоб Вашому хлопчикові не довелося нудьгувати в дорозі, можна заздалегідь придбати цікаву настільну гру в дорожньому форматі. Також подбайте про питну воду, легкому перекусу. Щоб син міг витерти руки перед їжею, покладіть в рюкзак або пакет з їжею невелику пачку вологих серветок. Ви можете загорнути у фольгу невеликий бутерброд з сиром або дати з собою печиво, снеки в заводській упаковці, пару яблук або бананів. Цього буде цілком достатньо для нетривалої поїздки до заміського оздоровчого комплексу.

Сподіваємося що наші рекомендації допоможуть Вам швидко і зібрати все необхідне, і з легким серцем відправити сина в захоплюючу літню пригоду!

^Вгору

Додати свій коментар:

* Ім'я:
* E-mail: (буде приховано)
* Коментар:
Введіть код: