<br/> Доставка згідно тарифам Нової Почти <br/> <br/> Замовлення може бути відправлено одержувачу в той же день, для цього Вам слід зробити його до 12:00, якщо Ви не встигнете оформити замовлення до 12:00, ми обов'язково вишлемо його на наступний день.
Самовивіз з магазинів
м. Хмельницький:
вул. Зарічанська 11 А
вул. Львівське шосе 55/1
вул. Зарічанська 3/2 Б
вул. Степана Бандери 2/1а (ТЦ Монблан)
вул. Старокостянтинівське шосе 2/1Б
вул. Кам'янецька 38
м. Вінниця:
вул. Київська 104
м. Рівне:
вул. Пересопницька 58
вул. Гагаріна 16 (ТЦ "Чайка")
м. Костопіль:
вул. Нова 7
Нова пошта 50 грн.
Кур'єр додому 70 грн.
Способи оплати
Способи оплати:
Online оплатанаш менеджер повідомить вам реквізити карти для оплати після обробки вашого замовлення.
Безготівковореквізити для оплати, документи на підпис та сформований рахунок будуть вислані нашим менеджером після узгодження з вами замовлення в телефонному режимі.
Готівкою при отриманні товаруРозрахунок готівкою при отриманні замовлення. (Тільки для доставки Новою Поштою).
Наймагічніший і найцікавіший момент приготування хліба вдома спостерігати крізь скло духовки, як тісто збільшується в обємі, підрумянюється й перетворюється на смачну паляницю. У цій книжці Ібан Ярса, відомий популяризатор випікання домашнього хліба, фудблогер, автор кількох книжок про хліб, журналіст і перекладач, розповідає про все, що він дізнався за роки, присвячені своєму захопленню. Пекарі-аматори й справжні знавці своєї справи зможуть прочитати в книжці про таке: основні інгредієнти та прийоми, які слід знати, щоб спекти смачний хліб; понад 30 рецептів з використанням основних технік, презентовані в трьох тематичних розділах у кожному пояснено нову техніку чи спосіб; рецепти супроводжено покроковими фото й варіантами приготування; рекомендації сучасних пекарів, поціновувачів домашнього хліба і популяризаторів тисячолітньої традиції; наприкінці книжки є розділ з відповідями на поширені запитання, що виникають у тих, хто береться випікати хліб удома, і невеличкий зручний глосарій.