Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Як Зробити Своїми Руками Сквіші (Антистрес) 3D - Все Легко

Як Зробити Своїми Руками Сквіші (Антистрес) 3D - Все Легко

 

Як зробити сквіші своїми руками?

Іграшки-антистрес — незамінні супутники сучасної людини, які одним своїм виглядом здатні миттєво підняти настрій, ненадовго відволіктися від повсякденних завдань і налаштуватися на позитив. Багато хто вважає іграшки виключно дитячою розвагою. Насправді, мамам і татам антистреси часом потрібніше, адже доросле життя далеко не завжди приносить приємні сюрпризи.

Блог: Как сделать сквиши

Що краще за все заспокоїть нерви, допоможе зосередитися і зібратися з думками, з рештою, не задрімати під час монотонної лекції або наради? Ми раді представити вам іграшку антистрес XXI століття — СКВІШІ. Ці милі штучки ось уже кілька років не сходять з топових позицій рейтингів продажів і навіть обійшли в них одіозні спіннери!

Что такое игрушка сквиши?

Дитячі іграшки сквіші (з англ. squishy — «мялка»)— оригінальні антистреси, які можна м'яти, скручувати, стискати, фактично робити з ними все що душа забажає. Після найзапекліших «тортур» сквіші легко і швидко повертається в колишній вигляд, а власник вже відчуває себе набагато краще і готовий до нових звершень! Шурхіт, «булькання», приємні тактильні відчуття заспокоюють, а яскраві кольори додають бадьорості і налаштовують на позитив.

Блог: Как сделать сквиши

Сквіші представляють собою міні-фігурки реальних або фантастичних тварин (кошенята, панди, коники, єдинороги та ін.), Копіюють популярні продукти харчування (полунички, бургери, тістечка, печиво, морозиво і багато іншого.), Різноманітні предмети домашнього вжитку та ін . Деякі виробники випускають ароматизовані сквіші, що забезпечують додаткову релаксуючу дію.

Переваги антистрес сквіші

Перш ніж ми перейдемо до більш детального розгляду питання як зробити сквіші своїми руками, пропонуємо ознайомитися з основними перевагами таких іграшок-антистрес:

  • Забезпечують приємні тактильні відчуття. Ефект від монотонного зминання, обертання різних предметів схожий з медитацією. Від подушечок пальців імпульси «задоволення» йдуть в мозок і буквально змушують «відчути позитив»!
  • Допомагають позбутися від шкідливих звичок. Чому б, нарешті, не перестати «з'їдати» ковпачки олівців, з невгамовною енергією клацати авторучкою? Куди більш гігієнічною і не відбивається на настрої оточуючих альтернативою стане м'який поролоновий едінорожек, чи не так?
  • Замінюють обійми. Звичайно, зробити саморобний сквіші і повністю замінити ним «живу» сенсорику не вийде, але в стресових ситуаціях пом'яти милого котейку або няшний кексик, який вміє будувати веселі гримаси — саме те!
  • Розвивають дрібну моторику, і уяву маленьких дітей, які тільки починають знайомитися з навколишнім світом. Яскраві і приємні на дотик сквіші стануть відмінним подарунком для допитливого малюка!

 

Блог: Как сделать сквиши

Як грати з сквіші?

Принцип гри зі сквіші до неподобства простий, але в цьому і полягає його основна перевага. Адже антистреси створені щоб відволіктися від інтенсивного розумового процесу, а не навпаки!

Сквіші для дітей і дорослих люблять, коли їх беруть «пожмакати». Милі мордахи, зображені на більшості таких іграшок, розтягуються в чарівній посмішці, як тільки сквіші виявляється в руках свого власника! Гумові, спінені, гелеві сквіші можна замовити в інтернет-магазині або придбати в точках офлайн продажів.

Блог: Как сделать сквиши

Великою популярністю користуються майстер-класи як зробити саморобний сквіші. Щоб створити таку іграшку самостійно не потрібно володіти серйозними навичками і купувати дорогі матеріали для рукоділля. Все необхідне для виготовлення сквіші можна знайти в будь-якому будинку або квартирі, а виготовити м'яку іграшку-антистрес під силу навіть маленькій дитині!

 

Як зробити сквіші своїми руками з паперу?

Папір — один з найбільш популярних матеріалів, які використовуються для виготовлення сквіші в домашніх умовах. На YouTube можна знайти десятки майстер-класів, в яких маленькі і великі умільці демонструють як зробити сквіші з паперу поетапно. Для того щоб виготовити іграшку-антистрес можна використовувати звичайний офісний або кольоровий папір. Також буде потрібно м'який наповнювач (вата, синтепон, поролон, поліетиленові пакети, пінопластові кульки та ін.), скотч, олівці або фломастери, ножниці.

Блог: Как сделать сквиши

Як зробити сквіш з паперу:

  1. Визначитися як буде виглядати майбутня іграшка-антистрес.
  2. Знайти відповідне зображення в мережі або намалювати сквіші самостійно.
  3. Роздрукувати зображення на кольоровому принтері і вирізати. Перенести контур фігурки на папір, розфарбувати кольоровими олівцями або фломастерами. Листочок, який буде з тильної частини, може бути без зображення.
  4. Акуратно обклеїти отримані заготовки прозорим скотчем (з лицьового боку), намагаючись уникати згинів і накладок шарів липкої стрічки один на одного.
  5. Далі потрібно накласти листи один на одного не обклеєною поверхнею всередину.
  6. З'єднати паперові заготовки тоненькими смужками скотчу по контуру. Не забуваємо залишити невеликий отвір для наповнювача!
  7. Акуратно заштовхуємо всередину обраний наповнювач і до кінця «запечатуємо» сквіші скотчем.

Як бачите, сквіш з паперу своїми руками зробити зовсім не складно. Якщо у Вас є трохи вільного часу і бажання змайструвати щось корисне своїми руками, сміливо приступайте до творчого процесу створення ексклюзивної іграшки-антистрес!

Як намалювати сквіші?

Ви задалися ідеєю зробити сквіші антистрес своїми руками? В першу чергу варто визначитися з ідеєю виробу. І якщо купити в магазині можна тільки сквіші, які пропонують виробники, то дизайн саморобної іграшки-антистрес обмежується лише Вашою фантазією і в деяких випадках характеристиками матеріалу, обраного Вами для виготовлення забавної штучки.

Блог: Как сделать сквиши

Найпростіше роздрукувати готовий малюнок, який без проблем можна знайти в мережі інтернет. Але багато хто воліє малювати сквіші самостійно. Тим більше, щоб зобразити просту фігурку, що складається з нескладних деталей і елементів, немає необхідності закінчувати художню школу або мати вроджений талант художника-оформлювача.

Очі, рот, інші, зображені на картинці деталі повинні бути витримані в одному стилі. Перевагу краще віддавати округлим формам, уникаючи гострих кутів. Але, знову ж таки, це тільки рекомендації. А яким буде саморобний сквіші з паперу рішення залишається за Вами.

Як зробити сквіші з вати?

В якості наповнювача для паперових сквіші куди більш практично використовувати поролон або синтепон, які добре відновлюють форму і не збиваються в грудки. Але через брак під рукою згаданих матеріалів, можна зробити сквіші зі звичайної нестерильного вати, яка є в кожній домашній аптечці.

Порада! Щоб вата рівномірно заповнила всі частини іграшки-антистрес, перед використанням в якості наповнювача її потрібно порвати на дрібні шматочки.

Як зробити сквіші без скотчу?

Як зробити простий саморобний сквіші з паперу розібралися. А тепер пропонуємо познайомитися з ще одним способом виготовлення паперової іграшки-антистрес:

  1. Беремо аркуш паперу і згинаємо навпіл.
  2. Малюємо шаблон сквіші своїми руками.
  3. Вирізаємо паперові заготовки.
  4. З решти паперу нарізаємо маленькі шматочки.
  5. Беремо один зі шматочків і наносимо на нього клей (зручніше використовувати клей-олівець).
  6. З'єднуємо складені половинки сквіша змазаними клеєм шматочками паперу, рухаючись по контуру.
  7. Залишити невеликий отвір для набивання матеріалом.
  8. Дочекатися поки клей підсохне і надійно скріпить частини сквіші.
  9. Заштовхати всередину отриманого паперового «мішечка» наповнювач і закрити отвір полосочкою паперу.

 

Блог: Как сделать сквиши

Рецепт як зробити сквіш без скотчу ми запропонували Вам на той випадок, якщо, прочитавши нашу статтю, Ви загориться бажанням зробити паперовий сквіш своїми руками, а липкої стрічки не опиниться під рукою. Скотч робить поверхню сквіші практично не вбиваємою, захищає малюнок від вологи, стирання, саморобна іграшка довше зберігає привабливий зовнішній вигляд.

 

Як зробити сквіші 3д з паперу?

Щоб зробити 3д сквіші з паперу можна створити частини виробу як окремі сквіші (наприклад, шари гамбургера) і потім просто з'єднати їх двостороннім скотчем. Також можна створити креслення (наприклад, сквіші в формі пакета молока). Або знайти готові креслення в мережі інтернет і роздрукувати їх на звичайному білому папері.

 Як зробити паперовий сквіш в форматі 3D:

  1. Розмальовуємо шаблони для 3d сквіші кольоровими олівцями.
  2. «Ламінуємо» лист за допомогою прозорого скотчу.
  3. Вирізаємо і складаємо по лініях згину в об'ємну конструкцію.
  4. Скріплюємо фрагменти за допомогою двостороннього скотча або клею-олівця.
  5. Наповнити виріб заздалегідь підготовленим поролоном (оптимальне рішення для великих об'ємних сквіші) або використовувати в якості наповнювача губку для посуду.
  6. Якщо Ви плануєте вирізати наповнювач для іграшки-антистрес з великого цільного шматка поролону, то потрібно обвести виріб по контуру і вирізати шматочок трохи відступаючи від лінії в більшу сторону.
  7. Для заповнення невеликих пустот вирізаємо кілька більш дрібних шматочків поролону.
  8. Обережно поміщаємо наповнювач всередину сквіші з паперу та заклеюємо виріб.

 

Блог: Как сделать сквиши

Об'ємні маленькі і великі сквіші – це щось! Якщо все зробити правильно, вони відмінно мнуться і швидко відновлюють форму, видаючи при цьому кумедні «пихкаючі» звуки. Замість паперу можна використовувати фоаміран (м'які тонкі листи декоративного пінистого матеріалу).

Як зробити сквіші з повітряного пластиліну?

Легкий пластилін (зефірний пластик, повітряний пластилін, маса для ліплення і т. п.) — сучасний матеріал для дитячої творчості, з якого може вийти відмінний саморобний сквіші. Йтиметься саме про те, як зробити сквіші з легкого пластиліну (не плутайте зі звичайним пластиліном!), Який не липне до рук, твердне на повітрі, стає приємним на дотик, підходить для розпису фарбами, фломастерами.

  1. Визначитися з розміром і формою сквіша.
  2. Вирізати потрібної форми основу зі звичайної кухонної губки.
  3. Витягти легкий пластилін потрібних відтінків з пакетиків.
  4. Розім'яти і розкачати масу для ліплення. Вам знадобиться спеціальна дошка зі стеком.
  5. Обернути поролонову заготовку (заготовки).
  6. При необхідності з'єднати частини сквіші.
  7. Залишити виріб висихати на 12 годин.
  8. Канцелярським ножем зробити невеликі непомітні отвори для циркуляції повітря.
  9. Розписати поверхню фломастером, фарбами (за бажанням).

Блог: Как сделать сквиши

Зробити своїми руками сквіші з легкого пластиліну не складніше, ніж спорудити іграшку-антистрес з паперу. Але за зовнішнім виглядом така саморобка більше схожа на своїх фабричних побратимів. Ви можете зробити такий сквіш самостійно для своєї особистої колекції або презентувати своє творіння комусь із друзів.

Як зробити сквіші з губки для миття посуду?

Губка для миття посуду знайдеться в кожному будинку, і з цього нехитрого кухонного пристосування можна легко зробити сквіші!

Все дуже просто, якщо діяти поетапно:

  1. Взяти нову губку відповідного розміру і відокремити жорстку частину («скребок»).
  2. Додати матеріалу потрібну форму (часточки апельсина, тістечка, фігурки котика і т. п.).
  3. Розфарбувати заготовку фарбами, фломастерами і дати сквіші підсохнути.

 

Блог: Как сделать сквиши

Вирішили зробити сквіші своїми руками з губки? При бажанні можна поекспериментувати з формою, використовувати інші відповідні матеріали для декорування виробу. Свого часу Ви були в захваті від мульта «Губка Боб»? Чому б не зробити ексклюзивного сквіші-персонажа своїми руками?

Як зробити сквіші з поролону?

При виготовленні сквіші з губки форма і розмір іграшки-антистрес багато в чому обмежуються розміром цього пристосування для миття посуду. Зовсім інша справа, якщо під рукою виявився пристойних розмірів шматок дрібнопористого поролону. З нього можна зробити об'ємні сквіші будь-якої форми, в тому числі — великий сквіш з ручним розписом, який буде виглядати дуже жваво і няшная.

Пропонуємо ще один простий спосіб створити сквіші з поролону своїми руками:

  • Беремо шматок світлого поролону і малюємо контур майбутньої іграшки-антистрес фломастером.
  • Вирізаємо заготовку за допомогою канцелярського ножа і підрівнюємо краї ножицями, щоб на поверхні не залишилося нерівних виступів, «заусенців».
  • Змішуємо гуаш потрібного відтінку з клеєм ПВА, і отриманою сумішшю рівномірно профарбовуємо поролонову фігурку.
  • Даємо заготівлі гарненько просохнути і далі розписуємо її фарбами, декоруємо рідким клеєм з блискітками і т. п. Оригінальним декором для саморобних сквіші, наприклад, можуть стати відбитки дитячих штампів.

 

Блог: Как сделать сквиши

Як зробити сквіші з пакету?

Яскраві і незвичайні сквіші виходять із звичайних целофановий пакетиків, які можна купити в будь-якому супермаркеті або господарському магазині.

Як зробити сквіш з пакета:

  1. Вибираємо малюнок-шаблон (малюємо на папері або роздруковуємо).
  2. Укладаємо вирізаний шаблон під прозорий пакет.
  3. Обводимо по контуру і розмальовуємо акриловими фарбами.
  4. Даємо малюнку підсохнути і вирізаємо по контуру, залишаючи по периметру невеликі припуски.
  5. Утворені заготовки накладаємо один на одного і обережно пропрасовуємо праскою по краю (через папір), щоб запечатати наш сквіші. Не забудьте залишити невеликий отвір для закладки наповнювача.
  6. Щоб отримати об'ємну м'яку іграшку можна використовувати вату, дрібно порізану кухонну губку або поролон, пінопластові кульки або синтепон.
  7. Запечатуємо отвір за допомогою праски, проглажуючия край через листочок паперу.
  8. Сквіші з пакета готовий!

Блог: Как сделать сквиши

Як зробити яскраві і ароматні сквіші з силікону?

Для того щоб зробити справжній сквіші з силікону Вам знадобиться силіконовий герметик, харчові барвники, фруктові ароматизатори, трохи рослинного або дитячого масла, вода. діємо покроково:

  • Налити в мисочку трохи води, потім — трохи масла.
  • Видавити в воду з маслом потрібну кількість силікону. Для яскравих кольорових сквіші краще використовувати прозорий силікон, для отримання більш ніжних, кремових відтінків — білий.
  • Ретельно перемішати воду, масло і силіконовий герметик.
  • Пом'яти отриману масу в руках, по черзі додаючи аромаотдушку або ефірну олію, харчовий барвник потрібного відтінку.
  • Формуємо маленький сквіші і викладаємо його на тарілку, змащену маслом.
  • Ми залишаємо готові антистреси застигати протягом 10-12 годин.
  • Промити застиглі сквіші в чистій прохолодній воді щоб змити залишки масла.

Блог: Как сделать сквиши

Такі антистрес сквіші стануть відмінним брелоком для ключів, і навіть можуть виконувати функцію канцелярського ластику.

Як можна зробити сквіші з кульки?

Щоб зробити сквіші без клею з повітряної кульки пропонуємо дотримуватися такого алгоритму:

  • Насипати в пластикову пляшку звичайну муку (альтернатива – картопляний крохмаль).
  • Надути кульку і надіти його на горлечко пляшки.
  • Обережно пересипати наповнювач в кульку.
  • Звільнити повітряну куля від зайвого повітря і міцно зав'язати.
  • Намалювати маркером оригінальну сквіші-мордочку. Щоб спростити завдання можна використовувати для виготовлення іграшки-м'ялки повітряні кульки з різними зображеннями.

 

Блог: Как сделать сквиши

У цьому матеріалі ми розповіли Вам які сквіші можна зробити своїми руками, і цілком можливо, що виготовлення антистрес-іграшок стане вашим хобі. Все необхідне для виготовлення сквіші з паперу, поролону, пакетів, кульок, інших видів іграшок-мялок ви можете придбати в нашому інтернет-магазині.

У нас Ви також можете купити готові сквіши «солодощі», «фрукти», «фігурки» за дуже приємними цінами. Доставка товарів здійснюється в найкоротші терміни, по Києву, в інші міста України! Приємних Вам покупок, натхнення для творчих експериментів і відмінного настрою!

^Вгору

1 - Коментарі

Додати свій коментар:

* Ім'я:
* E-mail: (буде приховано)
* Коментар:
Введіть код: