Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Настільні Ігри Для Двох (Дорослих і Дітей) - ТОП 2021

Настільні Ігри Для Двох (Дорослих і Дітей) - ТОП 2021

Настільні ігри для двох — нудно не буде!

Настільні ігри для двох — прекрасна можливість весело і цікаво провести час навіть тоді, коли ваша компанія складається з двох чоловік! Дорослим такі розваги допомагають розслабитися, більше дізнатися один про одного, проявити себе в новому виді діяльності, продемонструвати свої приховані таланти. Дитячі ігри на двох для будинку стають справжньою паличкою-виручалочкою, коли малюк засумував і мама або тато хочуть розважити крихітку, до дитини прийшов друг або подруга і потрібно зайняти дітей, щоб вони не перевернули весь будинок верх дном.

Ситуацій, коли настільні ігри для 2-3 чоловік будуть дуже доречними, досить багато, тому, якщо у Вашій домашній колекції ще немає таких ігрових наборів, настійно рекомендуємо виправити це прикре упущення!

 

 


Настільні ігри для двох дорослих

Ігри — це не серйозно! Залиште забави дітям! Досить займатися дурницями! Не сміши людей! Як часто Вам доводилося чути такі відгуки про настолки для дорослих? Але в нашому повному повсякденних турбот житті не так багато розваг… Але ж вони життєво необхідні! Так чому б не перенестися на кілька годин в радісний і безтурботний світ дитинства, не зазнати позамежний азарт без необхідності нести свої заощадження в казино? Настільні ігри для двох дорослих дома допоможуть зняти напругу після насиченого дня, відволіктися від проблемних питань, цікаво і азартно провести час удвох.

Ви можете зануритися в авантюрні пригоди з другом, підвищити градус емоцій граючи з другою половинкою, запропонувати розважальну гру випадковому попутнику в поїзді, з користю провести залишок обідньої перерви в офісі. Найвинахідливіші дорослі гравці примудряються вирішувати важливі питання граючи! Так що, якщо Ви ніяк не можете прийти до спільного знаменника з другом або другою половинкою, але не хочете псувати відносини дурною суперечкою, запропонуйте своєму опоненту зіграти в гру. А там вже, хто переможець, того й правда!


Настільні ігри для закоханих пар

Хочете влаштувати небанальний романтик або просто весело провести час зі своєю другою половинкою? Залежно від того які у Вас плани на цю зустріч або сімейний вечір, Ви можете відкрити для себе настільні ігри «18 плюс» для двох, здатні внести в стосунки нотки пікантності, налаштувати на відвертість, реалізувати еротичні фантазії, або вдосталь подуріти, вибравши одну з нових розважальних настолок!


Настільні ігри для двох дітей

Спілкування з однолітками є важливим фактором, який впливає на формування особистості дитини. Причому користь принесуть як розваги в галасливій багатолюдній компанії, так і захоплюючі ігри з близьким приятелем, сестрами, братами. Ігри на двох вдома з подругою або другом стануть відмінним розвагою для вашої дитини і юного гостя (гості). Благо, виробники настолок пропонують величезну кількість наборів ігровий атрибутики, розрахованих на двох гравців. У продаж регулярно надходять розважальні та розвиваючі настолки для дітей від 3 років. Не пропустіть можливість порадувати новою забавою дитини і його кращих друзів!


Спортивні настільні ігри для двох

Асортимент настільних ігор для двох гравців складно уявити без наборів ігрової атрибутики з видів спорту. Звичайно, іграшковий футбол не йде ні в яке порівняння з командними змаганнями на реальному полі, але відчути спортивний азарт Ви зможете, не виходячи з власної квартири!

Хокейні, більярдні, футбольні, тенісні столи в компактному виконанні не займуть багато місця, стануть відмінною розвагою для двох, коли за вікном погана погода чи немає можливості вийти поганяти м'яч на спортмайданчик.


Дорожні настільні ігри для 2-х осіб

Любите подорожувати невеликою компанією? Під час поїздки на поїзді, туристичному автобусі, на власному авто допоможуть не нудьгувати карткові ігри на двох, магнітні шахи, різноманітні головоломки в компактному виконанні. Такі настолки допоможуть пасажирам весело і цікаво провести час у дорозі, а на привалах, якщо Ви подорожуєте сім'єю на особистому авто, взяти участь в короткій грі може і водій.


Ігрова механіка ігор на двох ідеально підігнана для парної гри. Якщо Вам не вдалося зібрати велику компанію для ігрових баталій, не варто засмучуватися раніше часу і віддаватися думкам про те, що вечір або навіть цілий вікенд безнадійно зіпсований. Щоб купити настільні ігри, в які цікаво грати удвох, за привабливими цінами, з доставкою по Києву, в інші міста України, скористайтеся вигідними пропозиціями віртуального супермаркету «Носорог»!

^Вгору

Додати свій коментар:

* Ім'я:
* E-mail: (буде приховано)
* Коментар:
Введіть код: