Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ляльки ЛОЛ (LOL) Оригінал і Підробка 2018 - Як Відрізнити?

Ляльки ЛОЛ (LOL) Оригінал і Підробка 2018 - Як Відрізнити?

^ВгоруЛяльки ЛОЛ оригінал і підробка: вибираємо безпечну іграшку!

ЛялькиLOL від легендарного американського виробника дитячих іграшок MGA Entertainment користуються величезною популярністю в усьому світі. Українські батьки також досить активно цікавляться новомодними західними лялечками і не упускають можливість порадувати дитини приємним сюрпризом. На жаль, популярність іграшок LOL Surprize и LOL Surprize Pets не залишилася непоміченою заповзятливими китайцями, і ринок наповнило безліч аналогів і відвертих підробок. І якщо фабричні аналоги цілком можна розглядати як бюджетну альтернативу до оригінальних LOL, то явний контрафакт не тільки не володіє всіма якостями оригіналу, але і здатний завдати шкоди здоров'ю дитини.

Безумовно, всі ми бажаємо добра своїм дітям і не готові піддавати ризику незміцнілий організм. Інтернет магазин Nosorog.net.ua підготував корисні рекомендації, які допоможуть батькам заощадити час, нерви і гроші при виборі ЛОЛ Сюрприз для своєї маленької принцеси.

Чим відрізняється лялька ЛОЛ оригінал від підробки: що приховують недобросовісні продавці від довірливих покупців?

Як визначити підробку від оригіналу ляльки ЛОЛ? Це зробити досить складно… до моменту розпаковування, який все ставить на свої місця. Але Ви вже купили товар, і, продавець, який жадає легкої наживи і навмисне вводить покупців в оману, не стане компенсувати Вам збиток і знайде безліч відмовок, щоб ще більше заплутати розгубленого батька.

Як правило, відверті підробки іграшок для дітей можна виявити на стихійних ринках, де ніхто не стежить за якістю товарів, що реалізуються. Дуже часто на форумах зустрічаються негативні відгуки про ляльок ЛОЛ, придбаних у продавців, які розміщують приватні оголошення на популярних торгових майданчиках в мережі Інтернет. Продавці, які цінують свою репутацію і довіру клієнтів, ніколи не візьмуть на реалізацію партію іграшок сумнівного походження. І тим більше не будуть видавати за оригінал низькопробну китайську підробку.

Ляльки ЛОЛ: як відрізнити оригінал від підробки за зовнішнім виглядом упаковки?

Блог: відмінності оригіналу і підробки ляльок лол за зовнішнім видом

По-перше, варто відразу уточнити, що оригінальні кульки LOL завжди продаються без коробки. Упаковуючи товар в картонну коробку, виробники підробок намагаються надати своєму товару більш презентабельний вигляд, приховати дефекти зовнішнього шару кулі з сюрпризом. Щоб без проблем переправити товар через митницю досить часто змінюють і назву з «LOL» на «LQL» (дія явно «попахує» шахрайством, але перед законом такі виробники абсолютно чисті).

Оригінальні іграшки ЛОЛ потрапляють до продавців в коробках по 18 штук з прозорим віконцем. Дуже рідко в руки продавців потрапляють упаковки-вітрини, в яких зібрано 36 куль ЛОЛ. Але оригінальні ЛОЛ Сюрприз від американського виробника НІКОЛИ не надходять до роздрібної мережі в індивідуальних упаковках! При цьому, на справжніх кулях обов'язково зазначений виробник. На аналогах Ви, швидше за все, теж зустрінете відомості про походження іграшки, а ось на відвертих підробках така інформація, як правило, відсутня.

Розпакування ляльок ЛОЛ дозволяє легко визначити оригінал або підробка вже з перших хвилин, оскільки кулі від американського бренду відкриваються легко і швидко, а ось з неоригінальною іграшкою можуть виникнути труднощі, пов'язані з недостатньо гарною перфорацією і вже дуже тоненьким і м'яким поліетиленом. Без допомоги батьків дитині точно не обійтися!

Ляльки ЛОЛ Оригінал і підробка: відмінності на вкладишах, наклейках, нестиковки з листком колекціонера

Блог:відмінності на вкладишах ляльок лол

І аналоги ЛОЛ і підробки, на жаль, мають загальний істотний мінус, який полягає у відсутності перекладу тексту на наклейках на українську мову. І якщо в аналогових іграшках зміст таких вкладишів ще витримує хоч якусь критику, то на фальшивках можна зустріти відверту маячню.

Невідповідність лялечок зображень, розміщених на оригінальному аркуші колекціонера, ще один явний ознака неоригінальною продукції. І якщо Ви купуєте вже не першу ляльку LOL, але ніяк не можете знайти її в наявному аркуші колекціонера, то з імовірністю 100% Ваш екземпляр не має нічого спільного з товарами від MGA Entertainment.

Ляльки LOL оригінал і підробка: матеріали, промальовування, аксесуари

Блог:відмінності оригіналу і підробки ляльок лол

І оригінальні і підроблені півсфери кулі виконані з пластика, але в оригіналі він помітно товстіший і міцніший, доповнюється гравіюванням назви серії, рельєфним візерунком на внутрішній частині.

Лялька ЛОЛ в кульці оригіналі і підробці помітно відрізняється своїм зовнішнім виглядом. Для оригінальної лялечки і аксесуарів характерні такі «прикмети»: якісне промальовування, приємна на дотик матова поверхня, відсутність задирок і різких токсичних запахів. На потилиці і спинці фігурки-оригіналу розміщені відмітні знаки виробника (напис, номер).

Підробки зазвичай роблять з недорогого пластика, який не відрізняється хорошою гнучкістю (спробуй посадити!) І характерно поблискує при будь-якому освітленні. До того ж, підроблені LOL можуть стати для дитини і батьків якщо не сюрпризом, то вже точно загадкою — піди-розберися навіщо в спину маленької витонченої фігурки виробнику спало на думку кровожерливо вкрутити металевий болт.

Окремої уваги варті одяг і аксесуари, які в оригінальній лялечки LOL яскраві і акуратні, ідеально підігнані під фігурку і добре упаковані (легко відкриваються брендовані пакетики). Виробники підробок над цим моментом явно не заморочуються. У кращому випадку, фігурка, одяг і взуття, аксесуари будуть упаковані в щільний целофан без будь-яких розпізнавальних знаків.

Ляльки ЛОЛ оригінал і підробка: різниця в функціоналі

Легендарні LOL набули популярності по всьому світу багато в чому завдяки своїм унікальним здібностям (у кожної лялечки різні) —плакати, плюватися, змінювати колір, робити пі-пі. Спостерігати за цими процесами – досить забавне й захоплююче заняття для маленької дівчинки!

Виробникам аналогів не завжди вдається в точності повторити за виробником такі нюанси. Про підробки і говорити не варто, в кращому випадку лялечка буде плюватися. Хоча, цілком можливо, що недобросовісні розробники з метою здешевлення виробництва позбавлять її і цієї «маленької радості». Можна зі 100% упевненістю констатувати, дешеві підробки ЛОЛ не вміють НІЧОГО!

Ляльки ЛОЛ оригінал і підробка: порівняння цін на популярні іграшки

Задаєте собі питання: як відрізнити підробку від оригіналу ляльки ЛОЛ? Одним з важливих критеріїв вибору є вартість іграшки (хоча недобросовісні продавці, про які йшла мова на початку нашої статті, досить часто продають відвертий фальсифікат за ціною оригіналу).

Ціни на LOL в залежності від колекції і кількості сюрпризів (так в Великій Золотій Кулі ЛОЛ їх цілих 50!) коливаються в межах 275-2999 грн., якісні аналоги коштують в середньому на 30-40% дешевше від оригіналу, в той час як ціна дешевої підробки може не перевищувати 70-100 грн. Ось тільки вид у такий лялечки буде, м'яко кажучи, не надто презентабельний, а їдкий, нічим не перебиваючий «аромат» буде наповнювати собою весь будинок, і вже точно не додасть здоров'я Вам і Вашій дитині.

Ляльки ЛОЛ Оригінал проти Підробки: чи є сенс переплачувати?

Зібрати домашню колекцію фігурок ЛОЛ — досить витратний захід, адже покупка 35 лялечок (і це тільки одна серія) може обійтися в цілий статок. У ряді випадків, коли дитина просить чергову ляльку, а незапланована витрата великої суми здатна завдати серйозного удару по сімейному бюджету, можна зупинити свій вибір на аналогу (але ні в якому разі не на дешевій підробці з найближчого стихійного ринку!). Більш того, багато батьків свідомо вибирають копії, щоб не переплачувати «за бренд».

Як виглядає лялька ЛОЛ оригінал і підробка ми з Вами розібралися, а от що конкретно Ви будете дарувати дитині, вирішувати Вам! У будь-якому випадку, перед тим як презентувати малятку нову іграшку, в першу чергу важливо упевнитися у відсутності гострих металевих предметів, різкого невластивого запаху, картинок-вкладишів з недоречним вмістом. Адже мова йде про здоров'я і благополуччя Вашої дитини!

Лялька ЛОЛ: як відрізнити оригінал від копії при здійсненні покупки в інтернет-магазині?

В мережі Інтернет сьогодні можна знайти безліч оголошень з привабливими пропозиціями — купити набори ЛОЛ Сюрприз, ЛОЛ улюбленця, ЛОЛ Конфетті ПОП і ін. Але важливо розуміти, що: не все те золото, що блищить. І часом під ефектною комерційною пропозицією ховається всього лише жадібне бажання заробити і зникнути з горизонту довірливих батьків.

В інтернет-магазині Nosorog.net.ua Ви знайдете 100% оригінальну продукцію від MGA Entertainment і аналоги від перевірених виробників, вартість яких більш доступна для широкого кола споживачів. При цьому ми даємо 100% гарантію повернення, якщо Ви, наприклад, отримали іграшку LOL Surprize Pets ,а вона не відповідає характеристикам, заявленим на сторінках нашого електронного каталогу (чого в принципі бути не може, тому що ми готові поручитися за якість кожного товару, завжди проводимо візуальний передпродажний огляд продукції)

Наша компанія представлена ​​на українському ринку з 2016 року, і виступає за чесні продажі. Ми постійно працюємо над розширенням асортименту і утримуємо гранично доступні ціни на якісні дитячі товари, готові гарантувати оперативну доставку товарів по Києву, в регіони України. Для отримання більш докладної консультації зв'яжіться з менеджером інтернет-магазину Nosorog.net.ua!

2 - Коментарі

    • Avatar
      Наталья
      Jul 20, 2018

      У нас две подделки, в киоске возле дома покупала. Настоящих не держала в руках, но по фото конечно разница огромная.

Додати свій коментар:

* Ім'я:
* E-mail: (буде приховано)
* Коментар:
Введіть код: