Україна здавна славиться своєю національною кухнею - її багатством і різноманітністю. Борщі і солянки, розсольники, огірочника, капусники і кулеші, юшки і всілякі супи - ось неповний перелік тільки перших страв, і головне місце серед них займає справжній український борщ з рум'яними пампушками. Не залишаться без уваги і відомі українські крученики, карась, біти, січеники і інші м'ясні страви. На багатому українському столі почесне місце займуть спекотне і душенина, печеня і ковбаски, зрази і мову з родзинками, черево і полядовіця.Особенно смачним буде м'ясо, запечене в духовці в окремих порційних горщиках на нашу рецептом. Також славиться українська кухня всілякими стравами з риби - тушкованою і смаженої. Перелік українських страв був би неповним, якби ми забули про відомих вареники з вишнею і галушки, коржі, хмиз і коржі. Солодкий стіл прикрасять компоти, ягідні холодці і фруктові бабки. Сотні перевірених часом і унікальних рецептів лягли в основу цієї книги, і вона стане вашим вірним помічником в удосконаленні кулінарної майстерності. Смачного вам!