Видавництво Українського католицького університету. Одписки з мамцених переписов
363 грн
Quantity
Доставка по всій Україні
<br/> Доставка згідно тарифам Нової Почти <br/> <br/> Замовлення може бути відправлено одержувачу в той же день, для цього Вам слід зробити його до 12:00, якщо Ви не встигнете оформити замовлення до 12:00, ми обов'язково вишлемо його на наступний день.
Самовивіз з магазинів
м. Хмельницький:
вул. Зарічанська 11 А
вул. Львівське шосе 55/1
вул. Зарічанська 3/2 Б
вул. Степана Бандери 2/1а (ТЦ Монблан)
вул. Старокостянтинівське шосе 2/1Б
вул. Кам'янецька 38
м. Вінниця:
вул. Київська 104
м. Рівне:
вул. Пересопницька 58
вул. Гагаріна 16 (ТЦ "Чайка")
м. Костопіль:
вул. Нова 7
Нова пошта 50 грн.
Кур'єр додому 70 грн.
Способи оплати
Способи оплати:
Online оплатанаш менеджер повідомить вам реквізити карти для оплати після обробки вашого замовлення.
Безготівковореквізити для оплати, документи на підпис та сформований рахунок будуть вислані нашим менеджером після узгодження з вами замовлення в телефонному режимі.
Готівкою при отриманні товаруРозрахунок готівкою при отриманні замовлення. (Тільки для доставки Новою Поштою).
Видавництво Українського католицького університету
Формат
200x235x16мм
Кількість сторінок
144
Серія книг
Авторська кухня українська
Обкладинка
Тверда
Вага
0.431
Год издания
2021
Мова
Українська
Наявність:Є на складі
У наявності з:
Фото
Чим особлива ця старовинна кулінарна книга? Це перше видання рукописної кухарської книжечки з Жовківщини, що була укладена молодою панянкою – Генусею Долошицькою впродовж 1907–1909 років. Ви не знайдете тут звичних для української кухні страв: вареників, голубців, борщів. Мабуть, тому що чи не кожна українська господиня вміла їх готувати без будь-яких рецептів. Натомість у книзі представлені страви вишуканої, навіть аристократичної української кухні на зламі XIX–XX століть: Сироп фіялковий, Зупа міґдалова(подавалася на Святий вечір, але без молока), Торт рожаний(з використанням сиропу з пелюстків рози), Тісточка цинамонові, Торт макараніковий. Тут змальована старовинна українська кухня, яка не вписується в рамки нашої уяви.