Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Є на складі

Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес Денні Меєр Наш Формат [9786177730254]

Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес Денні Меєр Наш Формат [9786177730254]

01009492

Наявність: Є на складі

  • Основна інформація
  • Доставка и оплата
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Фото та відео

302 грн

Закінчується

В обране

Купити в один клік

Доставка по всій Україні

<br/> Доставка згідно тарифам Нової Почти <br/> <br/> Замовлення може бути відправлено одержувачу в той же день, для цього Вам слід зробити його до 12:00, якщо Ви не встигнете оформити замовлення до 12:00, ми обов'язково вишлемо його на наступний день.
  • Самовивіз з магазинів

    м. Хмельницький:

    • вул. Зарічанська 11 А
    • вул. Львівське шосе 55/1
    • вул. Зарічанська 3/2 Б
    • вул. Степана Бандери 2/1а (ТЦ Монблан)
    • вул. Старокостянтинівське шосе 2/1Б
    • вул. Кам'янецька 38

    м. Вінниця:

    • вул. Київська 104

    м. Рівне:

    • вул. Пересопницька 58
    • вул. Гагаріна 16 (ТЦ "Чайка")

    м. Костопіль:

    • вул. Нова 7
  • Нова пошта 50 грн.
  • Кур'єр додому 70 грн.

Способи оплати

Способи оплати:

  • Online оплата наш менеджер повідомить вам реквізити карти для оплати після обробки вашого замовлення.
  • Безготівково реквізити для оплати, документи на підпис та сформований рахунок будуть вислані нашим менеджером після узгодження з вами замовлення в телефонному режимі.
  • Готівкою при отриманні товару Розрахунок готівкою при отриманні замовлення. (Тільки для доставки Новою Поштою).
  • Готівкою при отриманні товару
  • Безготівково
  • Online оплата
  • Повернення-обмін до 14 днів
  • Гарантія якості

Характеристики товару

  • Автор
    Денни Мэер
  • Видавництво
    Наш Формат
  • Кількість сторінок
    344
  • Жанр
    Книги по психологии бизнеса
  • Мова видавництва
    Украинский
  • Год издания
    2019
  • Висота
    210
  • Ширина
    140

Наявність:Є на складі

Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес Денні Меєр Наш Формат [9786177730254]

Фото

Значна частина нових ресторанних бізнесів зазнають невдачі, а з тих, хто лишається - лише одиниці стають іконами. Денні Меєр розпочав роботу над проектом"Union Square Cafe" у 27 років, маючи гарну ідею та інвесторів, які у неї повірили. Зараз він є співвласником імперії ресторанів. Як він це зробив? Чому хороший ресторан - це не лише їжа, а в першу чергу - клієнтський досвід? У цій книзі Меєр ділиться своєю філософією гостинності та розкриває історію успіху свого бізнесу.

Залишити відгук

Відгуки додаються після перевірки адміністратором