Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес Денні Меєр Наш Формат [9786177730254]
302 грн
Quantity
Доставка по всій Україні
<br/> Доставка згідно тарифам Нової Почти <br/> <br/> Замовлення може бути відправлено одержувачу в той же день, для цього Вам слід зробити його до 12:00, якщо Ви не встигнете оформити замовлення до 12:00, ми обов'язково вишлемо його на наступний день.
Самовивіз з магазинів
м. Хмельницький:
вул. Зарічанська 11 А
вул. Львівське шосе 55/1
вул. Зарічанська 3/2 Б
вул. Степана Бандери 2/1а (ТЦ Монблан)
вул. Старокостянтинівське шосе 2/1Б
вул. Кам'янецька 38
м. Вінниця:
вул. Київська 104
м. Рівне:
вул. Пересопницька 58
вул. Гагаріна 16 (ТЦ "Чайка")
м. Костопіль:
вул. Нова 7
Нова пошта 50 грн.
Кур'єр додому 70 грн.
Способи оплати
Способи оплати:
Online оплатанаш менеджер повідомить вам реквізити карти для оплати після обробки вашого замовлення.
Безготівковореквізити для оплати, документи на підпис та сформований рахунок будуть вислані нашим менеджером після узгодження з вами замовлення в телефонному режимі.
Готівкою при отриманні товаруРозрахунок готівкою при отриманні замовлення. (Тільки для доставки Новою Поштою).
Значна частина нових ресторанних бізнесів зазнають невдачі, а з тих, хто лишається - лише одиниці стають іконами. Денні Меєр розпочав роботу над проектом"Union Square Cafe" у 27 років, маючи гарну ідею та інвесторів, які у неї повірили. Зараз він є співвласником імперії ресторанів. Як він це зробив? Чому хороший ресторан - це не лише їжа, а в першу чергу - клієнтський досвід? У цій книзі Меєр ділиться своєю філософією гостинності та розкриває історію успіху свого бізнесу.