Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ціна

10 грн - 19 грн

Матеріал

Розмір

Медична книжка

Фільтри

Показані 1 - 2 із 2 пунктів

Медичні книжки нового і старого зразка для проходження профоглядів

Особова медична книжка — бланк суворої звітності, який засвідчує те, що людина за станом здоров'я може займатися тим чи іншим видом діяльності. Звичайно, такий медичний документ потрібен не всім працюючим, але існує ряд професій, вимагаючих від людини проходження медичної комісії, результати якої заносяться до бланку санітарної книжки.

У Вас немає діючої медкнижки, але є необхідність пройти профогляд? Рекомендуємо заздалегідь купити бланк потрібного зразка, щоб безпосередньо в день відвідин медичного закладу не носитися стрімголов по найближчих точках продажів в пошуках тієї самої санкнижки!

Медичні книжки в новому і старому форматі: в чому різниця?

У 2013 році в Україні затверджено нову форму медкнижки, але деякі роботодавці до теперішнього часу запитують у претендентів медичний документ старого зразка. Чи є між ними принципова різниця?

Санитарные книжки: Медицинские книжки и бланки 2018

Старий бланк

Невелика книжечка, скріплена скобами, яка зазвичай складається з 16-ти листів. На першій сторінці— голограма, фото власника і основні відомості про нього. На наступних сторінках вказується місце роботи, висновки фахівців, результати лабораторних досліджень, дані про щеплення та ін.

Новий бланк

Особиста санітарна книжка нового зразка є аркуш цупкого паперу, який розбитий на 4 сторінки (перша, на якій вказуються особисті дані людини і відомості про медустанові; 3 сторінки для висновків про проходження медкомісії).

Де недорого купити бланк медкнижки в Україні?

У цьому розділі інтернет-магазину Nosorog.net.ua представлено кілька видів медкнижок за цінами від 2,44 грн., в тому числі — бланки нового зразка. Ми відповідально ставимося до наповнення каталогу, щоб кожен клієнт міг знайти те, що йому дійсно необхідно!

Купити бланки санітарних книжок швидко і без переплат ми пропонуємо:

  • Працівникам підприємств харчової промисловості.
  • Представникам обслуговуючого персоналу кафе, ресторанів, готелів.
  • Працівникам дитячих садків, лікувально-профілактичних установ, шкіл, ВНЗ.
  • Представникам професій, для яких проходження періодичних медоглядів передбачено чинним законодавством.

Продаж санітарних книжок здійснюється нами з оперативною доставкою по Києву, в будь-який куточок України надійними кур'єрськими службами. Також пропонуємо ознайомитися з іншими категоріями змістовного каталогу інтернет-магазину Nosorog.net.ua!