Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Немає в наявності

Львівська кухня (2-ге видання) Ігор Лильо Фолио [9789660387621]

Львівська кухня (2-ге видання) Ігор Лильо Фолио [9789660387621]

01010429

Наявність: Немає в наявності

  • Основна інформація
  • Доставка и оплата
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Фото та відео

244 грн Немає в наявності

Доставка по всій Україні

<br/> Доставка згідно тарифам Нової Почти <br/> <br/> Замовлення може бути відправлено одержувачу в той же день, для цього Вам слід зробити його до 12:00, якщо Ви не встигнете оформити замовлення до 12:00, ми обов'язково вишлемо його на наступний день.
  • Самовивіз з магазинів

    м. Хмельницький:

    • вул. Зарічанська 11 А
    • вул. Львівське шосе 55/1
    • вул. Зарічанська 3/2 Б
    • вул. Степана Бандери 2/1а (ТЦ Монблан)
    • вул. Старокостянтинівське шосе 2/1Б
    • вул. Кам'янецька 38

    м. Вінниця:

    • вул. Київська 104

    м. Рівне:

    • вул. Пересопницька 58
    • вул. Гагаріна 16 (ТЦ "Чайка")

    м. Костопіль:

    • вул. Нова 7
  • Нова пошта 50 грн.
  • Кур'єр додому 70 грн.

Способи оплати

Способи оплати:

  • Online оплата наш менеджер повідомить вам реквізити карти для оплати після обробки вашого замовлення.
  • Безготівково реквізити для оплати, документи на підпис та сформований рахунок будуть вислані нашим менеджером після узгодження з вами замовлення в телефонному режимі.
  • Готівкою при отриманні товару Розрахунок готівкою при отриманні замовлення. (Тільки для доставки Новою Поштою).
  • Готівкою при отриманні товару
  • Безготівково
  • Online оплата
  • Повернення-обмін до 14 днів
  • Гарантія якості

Характеристики товару

  • Автор
    Игорь Лиле
  • Видавництво
    Фоліо
  • Кількість сторінок
    160
  • Жанр
    Книги национальных рецептов всего мира
  • Мова видавництва
    Украинский
  • Год издания
    2019
  • Висота
    240
  • Ширина
    170

Наявність:Немає в наявності


Львівська кухня (2-ге видання) Ігор Лильо Фолио [9789660387621]

Фото

В оновленому виданні «Львівської кухні» львівський історик Ігор Лильо елегантно та захоплююче розповів історії з життя знаменитих львів'ян і галичан, а дослідниця галицької кухні Маріанна Душар поєднала їх із тематичними стравами. Передмову до видання написав Всеволод Поліщук, один із засновників Клубу галицької кухні.
Львівська кухня, як складова частина галицької, — це строката і самобутня суміш української, австрійської, польської, єврейської, вірменської традицій, яку львівські господині творчо змішали і осмислили на свій манер. Львівська кухня традиційно опирається на місцеві продукти, традиції та історичну пам’ять. Рецепти передаються у львівських родинах із покоління в покоління, допов­нюються та модернізуються, одне слово — живуть!

Залишити відгук

Відгуки додаються після перевірки адміністратором