Пергамент торгової марки & nbsp; Фрекен БОК & nbsp; призначений для випічки, приготування їжі, упаковки та зберігання харчових продуктів.
Особливості:
- Підходить для випікання в газових і електричних духових шафах при температурі до 220 ° С
- Силиконовое покриття пергаменту & nbsp; Фрекен БОК & nbsp; робить його жиронепроникним і термостійким, а також збільшує розділові властивості пергаменту
- пергамент в рулоні є найбільш зручним для використання видом пергаменту, так як підходить для будь-якого розміру дека і страви
- Завдяки своєму унікальному антипригарному покриттю пергамент & nbsp ; Фрекен БОК & nbsp; є багатофункціональним, за допомогою нього ви мож ете: Запікати в духовці. Смажити, пергамент можна використовувати при приготуванні на сковороді (даний спосіб підходить тільки для електричної плити). Варити, головна перевага даного способу приготування - збереження мікроелементів. Розморожувати і розігрівати в мікрохвильових печах. Обробляти продукти. Порційно заморожувати продукти. Декорувати страви. Готувати суші.
Склад: харчова папір.