Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

100 грн - 8021 грн

Музичний ефект

Світловий ефект

Кількість деталей (шт.)

Автотреки та гаражі

Фільтри
Показані 1 - 36 із 311 пунктів
дитячий трек

Великий герой-трансформер
3 в 1 Mattel

Любов до автомобілів в будь-якому віці

У житті кожного хлопчика основне хоббі - це тачки. У кожного своя улюблена модель і улюблений колір, незалежно від того, легкова це чи вантажна. Ними завжди цікаво бавитися в гонки, кататися, уявляти себе за кермом тієї чи іншої тачки. Ну а транспортом, що природно, цікавіше їздити по дорозі зі всякими перешкодами, крутими спусками. І таке розмаїття існує - це дитячі автомобільні треки.

Для любителів швидкої їзди

Дитячий трек для машинок нереально крутий. Він допоможе карапузові зануритися в світ пригод і запаморочливих віражів. Вони бувають різної довжини, в комплекті йдуть авто з інерційним механізмом. Автомобільні траси можуть складатися не з однією дороги, на яких зустрічаються трампліни. Спочатку дитині потрібно добре потренуватися, перш ніж він почне відчувати себе справжнім гонщиком. А вже після цього він з легкістю буде перемагати повороти кільцевих автомагістралей. І звичайно ж виконувати такий трюк, як «Мертва петля» і стрибки з трампліну. Дитячі автомобільні треки так само мають в наборі фінішні прапори, дорожні показники і багато інших аксесуарів.

Гараж для машинок

Ігровий набір

Ігровий набір GoGears
швидкісний підйом

Маючи таку кількість автомашин, треба б їм і парковку. Малюк зможе, погравшись з ними і відправивши їх відпочивати, припаркувати на стоянці. Це дає можливість утримувати автомобілі в порядку. Вони налічують велику кількість місць, не один поверх, що не менш важливо. У наборі до них йдуть вказівні знаки, а також обладнані заправкою. Купити гараж для машинок можна різного спрямування: швидка допомога, поліцейські і багато інших. Граючись, діти проявляють свою фантазію, розширюють свій кругозір, більше спілкуються з друзями.

На нашому сайті товар для Вас

Купити дитячий трек для машинок і паркінг Ви зможете в нашому інтернет-магазині nosorog.net.ua. У нас Ви знайдете:

  • великий вибір
  • приємні ціни
  • гарантію якості
  • миттєву відправку

Придбавши на нашому сайті дитячі треки, машинироботи в захваті буде не тільки Ваше чадо, але і Ви. Приємних покупок!