Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Назад

Наявність

Ціна

8 грн - 557 грн

Серія книг:

Categories level 3

Відмінити фільтр

Вірші для дітей

Фільтри
Показані 1 - 36 із 194 пунктів

Вірші для дітей —кращі збірники для малюків і дошколят!

Дитячі вірші з картинками — книги, які повинні бути на озброєнні у кожної дбайливої ​​мами, яка бажає з ранніх років прищеплювати своїй дитині любов до читання, розвивати у дитини почуття прекрасного, правильне сприйняття оточуючих предметів, живої природи. В інтернет-магазині Nosorog.net.ua Ви можете підібрати і купити українські і російські вірші для дітей на ніч, для самостійного читання. Ми намагалися наповнити каталог доступною, барвистою, цікавою дитячою літературою. Ціни на якісні книги в м'якій і твердій палітурці з листами з крейдованого паперу, дизайнерського картону починаються від 6 гривень!

Вибираємо правильні книги з віршами малюкам

Діти від народження до 3-х років по-різному сприймають одну і ту ж інформацію, що обов'язково варто враховувати при виборі збірок віршів для самих маленьких. Сам процес читання поетичних творів також вимагає більш докладного розгляду:

Детские книги: книги со стихами для детей

Вік

Рекомендації

Від народження до 6-ти місяців

Колискові, примовки, потішки, пісеньки у виконанні дбайливої ​​мами діють на малюка заспокійливо, готують його до знайомства з навколишнім світом. Важливо поєднувати читання з демонстрацією яскравих контрастних картинок з великими виразними елементами.

Від 6-ти місяців до 1-го року

Саме час купити книжку-малятко з віршиками для дітей до року з невеликою кількістю безпечних (з закругленими краями) сторінок з щільного картону, з простими ілюстраціями (в ідеалі — одне зображення на сторінці). Важливу роль відіграє реалістичність картинок і змісту (ніякої суперечливої ​​інформації!).

Малюкам в цьому віці дуже подобається самостійно перегортати сторінки книжок-картонок, що дозволяє додатково розвивати дрібну моторику.

Від 1-го року до 2-х років

Малюк вчиться співвідносити картинки з текстом, щоб процес знайомства з новою книжкою пройшов на ура батькам важливо проявити зацікавленість і терпіння. Вдалим вибором для спільного читання стануть вірші про природу для дітей.

Від 2-х до 3-х років

При виборі літератури важливо враховувати інтереси які формуються у малюка (тварини, техніка, чарівні перевтілення, мультиплікаційні персонажі і ін.). Читання вголос і розігрування домашніх вистав можуть стати для дитини улюбленим заняттям.

Невеликий лайфхак для молодих мам — вирушаючи кудись з маленькою дитиною, візьміть з собою невелику книжку; перегляд знайомих картинок допоможе розважити малюка в поїздці, зайняти під час очікування в черзі.

Купити збірку віршів для дітей в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Наша компанія вже більше 3-х років здійснює продаж якісних і безпечних дитячих товарів в Києві, Хмельницькому, Вінниці, з доставкою в будь-яку точку на карті України перевіреними кур'єрськими службами. Купити книжки з короткими розвиваючими віршами для дітей, ми пропонуємо:

  • З 100% гарантією гідної якості матеріалів і змісту (ми співпрацюємо з кращими українськими видавництвами!)
  • За максимально доступними цінами, які нижчі, ніж в стаціонарних книжкових магазинах.
  • Без відриву від інших важливих справ, скориставшись зручним функціоналом інтернет-магазину Nosorog.net.ua.

Залишилися питання по продукції? Бажаєте отримати кваліфіковану допомогу у виборі дитячих книг? Зв'яжіться з консультантами нашого віртуального супермаркету, скориставшись зручним варіантом комунікації!