Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Ціна

428 грн - 428 грн

Фентезійні настільні ігри

Фільтри
Показані 1 - 1 із 1 пунктів
Показані 1 - 1 із 1 пунктів

Настільні ігри фентезі

Світ фентезі… в ньому немає кордонів і умовностей, до яких ми звикли в повсякденному житті. Людську фантазію неможливо загнати в жорсткі рамки, підпорядкувати чиїмось правилами і готовим однотипним сценаріями. Хочете стати великим правителем, вступити в бій з міфічними істотами в таємничому підземеллі або влаштувати космічний бій за право називатися володарем всесвіту з представниками позаземних цивілізацій?

Настільні ігри фентезі дозволяють з головою зануритися в світ фантазій, де Ви зможете командувати ельфами, гномами, хоббітами, полчищами інших представників казкових рас. А можливо Ви хочете подорожувати по підземеллях і чарівним королівствам поодинці? Відкриваючи коробку з настільною грою в стилі фентезі, Ви самі вирішуєте ким бути, битися на боці добра або стати втіленням древнього зла, грати чесно або плести інтриги щоб заплутати суперників, обійти учасників своєї команди на шляху до головної мети.

Кращі настільні ігри в стилі фентезі

У каталозі нашого віртуального супермаркету нам вдалося зібрати гідну колекцію фентезійних настолок для дітей і дорослих. Пропонуємо вашій увазі настільні ігри, які здатні відкрити Вам доступ в чарівний світ фентезі. Шукаєте для себе щось новеньке або віддаєте перевагу вибирати з визнаних бестселерів? Пропонуємо невелику добірку настолок, які, ми впевнені, гідні Вашої уваги:

Манчкін

Безліч печер, лазівок, ходів і несподіваних поворотів подій цього чарівного маленького світу не дадуть Вам занудьгувати. Щоб вийти з цієї гри переможцем Вам швидше за все доведеться не один раз «підкласти свиню» товаришам по грі, кожен раз вступаючи в злочинну змову зі своєю совістю. Тут кожен сам за себе! Стів Джексон задумував своє дітище, як стьоб над сюжетом «Підземелля і дракони», і розраховував на популярність, але навіть не думав, що манчкіноманія досягне таких масштабів!

Заміс

Дозволяє з головою зануритися в божевільні розборки між орками, динозаврами, гномами, піратами, магами, інопланетянами. У крутому замісі беруть участь найрізноманітніші персонажі зі світу фантазій, і здобути перемогу буде ой як не просто!

A Game of Thrones

Список найкращих настільних ігор фентезі був би не повним без настолки за мотивами одіозної саги «Гра престолів». Боротьба за владу, плетіння інтриг, криваві міжусобні чвари чекають Вас і Ваших товаришів в фантазійному світі гри A Game of Thrones. У продажу можна зустріти безліч доповнень до основного комплекту ігрової атрибутики.

Pathfinder

Фантастична настолка, яка отримала заслужене визнання у шанувальників настільних ігор в стилі фентезі з різних країн. Барвиста і реалістична атрибутика, несподівані, а іноді і доленосні, повороти сюжету, безліч доступних розширень сумісних з базовою версією — нудно не буде!

«Поклик Ктулху»

Базова версія настолки і її численні продовження, доповнення здатні занурити гравців в атмосферу лавкрафтовскіх оповідань. Зустріч з жахливими і нещадними міфічними істотами може обернутися для героїв втратою розуму і навіть смертю. Чи готові до похмурим пригод у всесвіті, створеної Лавкрафт і його послідовниками? Тоді саме час підібрати і купити настільну гру фентезі з фігурками персонажів!

Купити Фентезійні настільні ігри в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Дорослі та дитячі настільні карткові ігри фентезі, які представлені в цьому розділі нашого каталогу, стануть прекрасним доповненням до Вашої домашньої колекції. Ми пропонуємо купити бестселери і новинки від всесвітньо відомих виробників:

  • - Вибравши свою настолку з великого, постійно оновлюваного асортименту.
  • - За вигідними цінами, з 100% упевненістю оригінальному походження ігровий атрибутики.
  • - З можливістю забрати своє замовлення в пунктах самовивозу, з швидкою доставкою по Києву, по Україні.

Настільні ігри фентезі російською, українською та англійською мовами чекають Вас в нашому змістовному каталозі. Щоб зробити замовлення, скористайтеся актуальними пропозиціями нашого віртуального супермаркету, допомогою досвідчених менеджерів!