Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Наявність

Ціна

140 грн - 2123 грн

Країна виробника:

Настільні ігри "Hasbro"

Фільтри
Показані 1 - 36 із 61 пунктів
Показані 1 - 36 із 61 пунктів

Торгова марка Hasbro (США)

Hasbro Games — відомий американський бренд, під яким випускаються самі касові настолки XX-XXI століття. Компанія Hasbro, заснована на початку минулого століття братами Хасенфелдамі, в даний час є найбільшим в світі виробником дитячих товарів для цікавого дозвілля. Серед перших іграшок, випущених під цим брендом, можна відзначити Містера Картопляна Голова, який в середині ХХ століття користувався у споживачів колосальним успіхом.

Які популярні настільні ігри випускаються під брендом Hasbro?

Починаючи з 1984 року корпорація поступово скуповує компанії, що спеціалізуються на створенні настільних ігор, розвиваючих іграшок, наборів для дитячої творчості. Наприклад, в 1991 році в розпорядженні Hasbro виявляється фірма Parker Brothers, на рахунку у якої вже тоді було близько 1800 настільних ігор, в тому числі — легендарна Монополія.

Деякі дитячі настільні ігри Hasbro, які можна зустріти в продажу практично в будь-якому куточку планети, свого часу були настільки популярні, що навіть стали частиною світової культурної спадщини. Серед найбільш вдалих дітищ цього американського бренду варто відзначити настолки:

  • Candy Land.
  • Clue (Cluedo).
  • Dungeons & Dragons.
  • Monopoly.
  • Scrabble та інші.

Настільні ігри для дітей Hasbro розходяться по всьому світу величезними тиражами і не планують поступатися позиціями лідера продукції інших брендів. Розробники дочірніх компаній Hasbro не втомлюються радувати шанувальників настолок актуальними новинками для організації дитячого, дорослого, сімейного дозвілля.

Купити настільні ігри Хасбро в віртуальному супермаркеті Nosorog.net.ua

Бажаєте купити товари для дітей від американського бренду Hasbro з вигодою для гаманця? Щоб вибрати настільні ігри для поповнення домашньої колекції, пропонуємо скористатися електронним каталогом нашого інтернет-магазину або відвідати оффлайн супермаркети «НОСОРОГ»! Ми готові Вам запропонувати:

  • Конкурентоспроможні ціни і участь в програмі лояльності.
  • Докладні консультації від компетентних в питаннях товарів для дітей менеджерів компанії.
  • Купувати зі 100% гарантією оригінального походження товарів.
  • Оперативну доставку по Києву, в міста України, самовивіз (перелік міст уточнюйте у менеджера).

Запрошуємо не втрачаючи часу докладніше ознайомитися з асортиментом настільних ігор для дітей Хасбро і купити зацікавили Вас набори за доступною ціною, з упевненістю в якості і безпеки кожного обраного товару!