Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Ціна

694 грн - 694 грн

Серія настільних ігор "Заміс"

Фільтри
Показані 1 - 1 із 1 пунктів
Показані 1 - 1 із 1 пунктів

Карткова настільна гра Заміс

Настільна гра Заміс — захоплююча пригода для сім'ї або компанії друзів, які люблять зібратися всі разом щоб весело провести час, відволіктися від повсякденних турбот. Чарівники з надздібностями, відважні пірати, інопланетні прибульці, спритники ніндзя, бешкетники гноми, вічнозелені зомбі, технологічні роботи, так вчасно воскреслі динозаври і навіть чарівні овочі — ось така купа-мала зібралася на полі битви щоб влаштувати грандіозний бій. Схоже на сюжет якогось дивного і трохи божевільного фільму? Ні, це не герої чергового блокбастера! Вони ще крутіше! І в цьому Вам допоможе переконатися просто чумова настільна гра Заміс!

Настолка Заміс: неймовірно, сюрреалістично, запаморочливо!

Дитяча настільна гра Заміс, купити яку сьогодні можна в будь-якому куточку планети, неодноразово ставала номінантом і лауреатом престижних премій. Що ж такого особливого в цій трохи божевільній і навіженій картковій настолці, якій вдалося завоювати любов багатотисячної армії шанувальників і роками не сходити з топових позицій рейтингів продажів?

Незвичайний сюжет

Роботи або динозаври? Хто сильніший? А може цих героїв легко заткне за пояс загін прибульців або піднявшихся з могил зомбі? Ви можете довго обговорювати ці питання, жарко сперечаючись з друзями, або вирішити дилему в чесному (чи не зовсім) поєдинку, вибравши собі в підпорядкування найбільш імпонуючих особисто Вам персонажів. Ставайте ватажком різношерстої братії, захоплюйте володіючими унікальними властивостями бази супротивників, не забуваючи про захист своїх позицій. Повірте, буде цікаво!

Прості правила

  • Настільна гра та доповнення Заміс мають одну спільну умову — не більше 4-х учасників!
  • Кожен гравець отримує можливість розпоряджатися двома фракціями поплічників. Голодні зомбі і вже добре напідпитку бородані-пірати, манірні старці-чарівники та ті що зносять все на своєму шляху бойові динозаври — між цими хлопцями так мало спільного! Але, як би там не було, їм належить домовитися і діяти спільно, адже кожен хоче вийти з цього божевільного клубка захоплюючих дух пригод переможцем!
  • У представників різних фракцій поплічників є певний показник сили і унікальні властивості, які допомагають отримувати бонуси при захопленні чужих баз. В процесі гри також можуть розігруватися карти одноразових і затяжних дій.
  • Отримати контроль над чужою базою можна лише за наявності сильної армії поплічників. Перемогу святкуватиме гравець, божевільна ватага якого перша збере 15 очок.

 

Незважаючи на досить прості правила, настільна гра Заміс володіє магічною привабливістю і навряд чи набридне Вам навіть після десятка зіграних партій. Секрет цієї настолки криється в абсолютній непередбачуваності ігрового процесу, яку забезпечує величезна кількість прописаних на картках властивостей і дій.

Купити настільну гру Заміс з доставкою по Україні

Інтернет-магазин товарів для дітей і дорослих Nosorog.net.ua — те місце, де Ви можете вибрати і купити настолки від українських і світових виробників за дуже привабливими цінами. У нашому каталозі знайдеться атрибутика і для грандіозного Замісу! Пропонуємо зупинитися на базовій версії або вибрати свій божевільний сценарій:

  • Настільна гра Заміс: Козаки проти Помідорів.
  • Настільна гра Заміс: Мі-мі-мі!
  • Настільна гра Заміс: Ктулху.

Щоб купити настолки серії Заміс від виробника Hobby World і інші товари з змістовного каталогу, скористайтеся функціоналом сайту або зв'яжіться з менеджером нашого віртуального супермаркету. Також чекаємо Вас в гості в наших фірмових оффлайн магазинах в Києві, інших містах України!