Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Ціна

477 грн - 502 грн

Серія настільних ігор "Воображарій"

Фільтри
Показані 1 - 2 із 2 пунктів
Показані 1 - 2 із 2 пунктів

Настільна гра Воображарій

Вас можна зарахувати до прихильників легких і веселих, як подих свіжого весняного вітерця, словесних настолок? Подобається весело і цікаво проводити час з друзями, в колі сім'ї? Тоді Вам точно припаде до душі гра в асоціації Воображарій. В ході ігрового процесу Ви можете легко розширити словниковий запас, розвинути уяву, покращити комунікативні навички та навіть відчути себе справжнім актором.

Гра Воображарій: популярні версії веселої сімейної настолки

Настільну гру Воображарій можна зарахувати до числа швидких, які не потребують серйозної підготовки і великого часового ресурсу. В середньому її тривалість варіюється в проміжку від 30 до 60 хвилин. Поповніть домашню колекцію такий настолок, і Вам більше не доведеться думати чим зайняти учасників домашньої вечірки, дитячого свята або домашніх посиденьок в колі сім'ї.

Правила настільної гри Воображарій просто запам'ятати і не складно виконувати. Учасникам потрібно пояснювати різні поняття так, щоб інші зуміли здогадатися про що йде мова. Гра може будуватися за принципом «кожен сам за себе» або з поділом на команди. Карти дій пропонують варіанти взаємодії – словесне пояснення, пантоміма, малюнок. Під час свого ходу гравцеві необхідно якомога швидше і доступніше пояснити задане поняття. Ви можете визначити конкретну кількість очок, необхідних для перемоги, або ж продовжувати змагання до того моменту, поки не вичерпається запас не розіграних карт.

Сьогодні крім базової версії настільної гри Воображарій від бренду Hobby World в продажу можна зустріти більш пізні випуски, серед яких найбільш затребувані:

Junior

Спрощена версія гри Воображарій, купити яку можна для домашнього дозвілля, згуртування колективу в школах, оздоровчих комплексах для дітей. Завдання в цій настолці підібрані з урахуванням віку гравців, тому зрозумілі навіть шестирічкам! Юні учасники можуть грати в Воображарій без допомоги батьків, вихователів.

Вечірка

Настолка має велику схожість з базовою версією, але доповнена складнішими і цікавими завданнями, містить найрізноманітніші картки з безліччю нових слів. Гра Воображарій Вечірка є повністю незалежною, але при бажанні Ви можете поєднати базову версію і продовження, змішавши картки в будь-яких пропорціях.

 

Купити настільну гру Воображарій в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Ми пропонуємо замовити настільні ігри Hobby World Воображарій: Junior, 3-й випуск, Вечірка, Зірки ви можете швидко і безпечно, без необхідності відвідувати оффлайн магазин. Ми гарантуємо:

  • Конкурентоспроможність цін.
  • Постійне оновлення асортименту.
  • 100% якість товарів.
  • Оперативну доставку.

Щоб купити настільну гру Воображарій з доставкою по Києву, по Україні, скористайтеся вигідною пропозицією компанії «НОСОРОГ». Подорожуйте по дивовижній країні Воображарій разом з друзями, отримуйте заряд позитивної енергії і гарного настрою!