Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Наявність

Ціна

42 грн - 487 грн

Серія настільних ігор "UNO" (УНО)

Фільтри
Показані 1 - 20 із 20 пунктів

Показані 1 - 20 із 20 пунктів

Серія настільних ігор «UNO» — карткова розвага для дітей і дорослих!

Уно — карткова гра з нескладними правилами, яка ідеально підходить для веселого і цікавого проведення часу в колі сім'ї, з друзями. Грати в гру Уно можна як в дитячому віці (рекомендується з 7-ми років), так і переступивши поріг зрілості. В ході гри відбувається розвиток спостережливості, вдосконалення вмінь з побудови вірної тактики. Щоб грати в Уно потрібно спеціальна колода карт і освоєння нескладних правил. В цілому, перше знайомство пройде в захоплюючій і невимушеній формі, і незабаром Ви знову захочете відчути азарт, хвилюючі моменти карткової гри.

Настільна гра Уно: загальні відомості і основні правила

Офіційною «датою народження» захоплюючої настолки можна вважати 1971 рік, коли вона була запатентована М. Роббінсоном. Сьогодні всі права на ТМ належать компанії зі світовим ім'ям Mattel.

Для проведення партії, в якій одночасно можуть брати участь від 2 до 10 чоловік досить дістати колоду карт UNO і запропонувати занудженій компанії цікаве заняття. Оскільки партія триває всього 15-20 хвилин, карткова гра Уно прекрасно підходить як для дітей, так і для дорослих, у яких часто немає часу на участь в більш тривалих за часом ігрових змаганнях.

Карти — види, вартість

Скільки карт в колоді Уно? У розпорядженні учасників ігрового процесу 108 карток цифр і дій, 4 порожні картки, тобто всього — 112. «Білі» карти із значенням «Пусто» можуть використовуватися для гри з додатковими правилами, для заміни втрачених карт. Але така додаткова атрибутика є не у всіх ігрових наборах, які надходять у продаж, що важливо враховувати замовляючи гру Уно в інтернет-магазині.

Основні і додаткові правила

Як грати в Уно карти? Для початку потрібно визначити дилера, їм стає гравець з найбільшою картою, витягнутої з колоди в процесі жеребкування. По скільки карт роздають в Уно? Традиційно дилер здає учасникам по 7 карт, а верхня карта колоди розміщується «сорочкою» вверх. Далі право ходу передається за годинниковою стрілкою. При відсутності необхідної картки на руках, її можна добрати, скориставшись запасами «банка». Переможцем раунду вважається гравець, який скинув всі карти, на його рахунок записується вартість карт суперників. Гра підходить до кінця як тільки один з учасників набирає 500 і більше балів.

Купити настільну гру Уно з доставкою по Україні

Ми пропонуємо купити настільну гру Уно за ціною, яка Вас приємно здивує! Ми напряму співпрацюємо з виробниками і офіційними дистриб'юторами фірм, що спеціалізуються на випуску настолок, і готові гарантувати лояльність цін і гідну якість кожного продукту, представленого в змістовному каталозі Nosorog.net.ua.

Ви живете в Києві або будь-якому іншому місті України? Вам більше не потрібно шукати місце де можна купити гру Уно, достатньо здійснити кілька простих дій:

  • Вибрати набір ігрової атрибутики, скориставшись електронним каталогом нашого інтернет-магазину.
  • Підтвердити замовлення через кошик або зв'язатися з менеджером нашого віртуального супермаркету.
  • Вибрати зручний варіант доставки і оплати, найближчим часом отримати замовлення в найближчому відділенні кур'єрської служби або в пункті самовивозу.

Щоб купити гру Уно і інші настолки для поповнення домашньої колекції, скористайтеся вигідними пропозиціями компанії «НОСОРОГ»!