Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Назад

Ціна

810 грн - 810 грн

Серія настільних ігор "Таверна: Червоний Дракон" (Red Dragon Inn)

Фільтри
Показані 1 - 1 із 1 пунктів
Показані 1 - 1 із 1 пунктів

Серія ігор Таверна «Червоний дракон» (Red Dragon Inn)

Червона Таверна — розважальна карткова настолка, яка занурить Вас і Ваших друзів в атмосферу легендарного трактиру «Червоний дракон». Тут можна як слід потусити після небезпечних пригод, в ході яких потрібно було шматувати жахливих монстрів з метою збагачення і завоювання військових регалій!

Але відвідувачам таверни «Червоний дракон» не варто забувати про те, що будь-який мішок із золотом рано чи пізно закінчується, і замість карткового столу і річок алкоголю Вас може чекати незавидна доля ночівлі в стійлі з конячками. Як би там не було, настільна гра Таверна «Червоний дракон», купити яку в кілька кліків Ви можете в інтернет-магазині Nosorog.net.ua, не змусить Вас нудьгувати! Шукаєте панацею від похмурого вечора або одноманітності в вихідний день? Швидше кличте друзів в гості, і не забудьте як слід підготуватися!

Настільна гра Червона Таверна: цікаві персонажі

В процесі гри Вам належить приміряти на себе образи досить колоритних фентезійних персонажів, у кожного з яких свій характер і свої життєві цілі. Щоб під час партії не потрапити в незручне становище, пропонуємо заздалегідь ознайомитися з короткою характеристикою кожного героя.

Дідре

Чарівна принцеса, може користуватися силою Богині щоб виручити друзів, які потрапили в серйозну халепу, зцілити їх від ран. Але цей персонаж не таке миле небесне створення, як може здатися на перший погляд. Дідре абсолютно не соромлячись хвастується своєю красою, може покарати нечемного шанувальника і вважає за краще міцний алкоголь.

Фіона

Мрійлива і невловима героїня, яка володіє гарною витривалістю як в бою, так і під час дружніх пиятик. Фіона прекрасно вміє поводитися з будь-якою зброєю і спорядженням, яке потрапляє в її руки – мечами, киями, сокирами. На жаль, ці якості не здатні утримати дівчину від марнотратства, часом їй буває дуже непросто встежити за здобутим в нескінченних битвах золотом.

Геркі

Хитрюга і проноза, який з легкістю загляне в кишеню до будь-якого персонажу і умикне все до останньої копієчки. Нахабний і впертий герой компенсував своєю не привабливу поведінку тим, що він не раз рятував життя товаришів за допомогою власноруч приготованих зілль, злодійства, торгових махінацій. Азарту Геркі можна тільки позаздрити, але ось його схильність до шахрайства сподобається далеко не всім гравцям.

Зот

Досвідчений чарівник, який раніше викладав теорію магічної майстерності. Дурити, надавати на інших героїв психологічним тиском — до цього Зоту не звикати! Тим, кому хоча б раз доводилося бачити його фокуси з кроликом, авторитетно стверджують, що у улюбленого вихованця чарівника не все гаразд з мізками.

Замовити базовий набір для настільної гри Таверна «Червоний дракон»

Ви все ще роздумуєте замовити настолку Червона Таверна зараз або відкласти її придбання до кращих часів? Наш інтернет-магазин товарів для дітей і дорослих — місце, де здійснювати покупки не тільки приємно, але й вигідно! Ми здійснюємо продаж дитячих ігрових наборів безпосередньо від перевірених постачальників, що є гарантією:

  • 100% оригінального походження товарів.
  • Лояльної цінової політики.
  • Максимально оперативної доставки по Києву, по Україні.

Щоб купити базовий набір атрибутики для гри Таверна «Червоний дракон», а також настолки з однойменної серії «Троль Зілля і Чари Волчара», «Дварф, Бард і Медовуха», за найкращими цінами, зв'яжіться з менеджером компанії «НОСОРОГ»!