Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Ціна

188 грн - 654 грн

Кількість учасників

Тип настільних ігор:

Серія настільних ігор "Свинтус"

Фільтри
Показані 1 - 3 із 3 пунктів

Показані 1 - 3 із 3 пунктів

Серія настільних ігор «Свинтус»

Настільна гра «Свинтус» — справжня панацея від нудьги і поганого настрою, яка працює краще за будь-які антидепресанти! Ця карткова настолка бадьорить, веселить, допомагає розслабитися і на мить відволіктись від повсякденних турбот. Не випадково розробники наполегливо рекомендують грати в гру «Свинтус» співробітникам офісів, представникам інших професій, пов'язаних з високими розумовими навантаженнями. Для представників підростаючого покоління вдалим вибором стане дитячий «Юний Свинтус», адаптований під найменших учасників (для дітей від 4 років) і милий оку кумедними барвистими ілюстраціями.

«Свинтус» — карткова гра для веселої компанії!

Гра «Свинтус» допоможе цікаво провести час з друзями в будь-який час, в будь-якому місці. Компактну коробку з ігровою атрибутикою можна взяти з собою на роботу, в школу, в подорож. Її забавні персонажі одним своїм виглядом піднімуть настрій Вам і вашим друзям.

Щоб у вас не залишилося сумнівів купити чи не купити карткову гру «Свинтус», пропонуємо прямо зараз ознайомитися з базовими правилами настолки і можливостями особливих «свинячих» карт.

Як грати?

На початку гри колода з картами чотирьох кольорів і цифровими позначеннями ретельно перемішується. Кожен учасник отримує по 8 карт, від яких потрібно якомога швидше позбутися. Розіграти карту в свій хід гравець може лише в тому випадку, якщо вона збігається (колір, цифровий показник) з викладеною попереднім учасником. Немає карти потрібної масті? Тягніть нові з колоди!

Чого очікувати від милих хрю-героїв?

Засвоїли правила? Але ж не дарма розробники дали своєму творінню таке красномовне прізвисько! У розмірений хід карткової гри для компанії вступають головні герої – Хлопкопит, Тіхохрюн, Перехрюк, Полісвін, Захрапін і інші. Ця хрю-команда вносить абсолютний хаос в розмірений ігровий процес, провокуючи учасників продемонструвати навички реакції і координації, вміння дотримуватися тиші за столом, зберігати холоднокровність, коли гра несподівано пішла в іншому напрямку або прямо з-під носа вихопили хід.

Що входить в базовий ігровий набір?

  • Кольорові карти з номерами.
  • «Свинячі» карти із зображеннями персонажів.
  • Правила гри.

 

Де купити настільну гру «Свинтус»?

Де продається гра «Свинтус»? Сьогодні купити настолку, яка щорічно входить в рейтинг найбільш продаваних у світі, можна в магазинах товарів для дозвілля по всьому світу. У нашому інтернет-магазині дитячих товарів купити карткову гру «Свинтус» Ви можете в кілька кліків, за дуже приємною ціною!

В цьому розділі каталогу представлені перші і нові версії, доповнення «Свинтус»:

  • Делюкс.
  • Метаморфози.
  • Зомбі.
  • Правила етикету.
  • Юний Свинтус.
  • Велика пригода і ін.

У продаж вже надійшов «Свинтус 2 0», в коробці якого ховається ще більше сюрпризів і захоплюючих метаморфоз! купити «Свинтус. Преміум-видання» — відмінна ідея для подарунка близькій людині, колезі і навіть начальнику. Сміх, як відомо, продовжує життя, так що не варто відмовляти собі в задоволенні як слід повеселитися! Тим більше, що партія в «Свинтус» займе не більше 15-30 хвилин!

Щоб замовити настолку з доставкою по Києву, в інші міста України, пропонуємо оформити замовлення на сайті або зв'язатися з менеджером компанії «НОСОРОГ».