Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Ціна

298 грн - 298 грн

Серія настільних ігор "Суперносорог"

Фільтри
Показані 1 - 1 із 1 пунктів
Показані 1 - 1 із 1 пунктів

Серія настільних ігор «Суперносорог»

«Суперносорог» —гра, яку можна сміливо назвати «молодшою сестрою» легендарної «Дженги». Як і при побудові вежі, тут багато що залежить від волі випадку, адже головний герой Носорог у самий невідповідний момент готовий перевірити будову на міцність, і навіть найнадійніша будівля може не впоратися з натиском великого і незручного пустуна!

«Суперносорог» — дитяча гра для спритних і веселих!

Настільна гра «Суперносорог» — відмінна розвага для компанії дітей, але дорослі при бажанні теж можуть приєднатися до захоплюючого процесу будівництва карткової висотки. Суть гри, спрямованої на розвиток таких якостей, як спритність і координація, полягає в зведенні максимально міцного хмарочоса.

На початку гри учасники отримують певну кількість карт і повинні постаратися позбутися від них якомога швидше, по черзі добудовуючи нові поверхи. На картках зображені певні символи, які можуть спростити або ускладнити завдання будівельників:

Змінити напрямок

Гравцю необхідно передати хід попередньому учаснику, тобто в зворотному напрямку.

Пора відпочивати!

Учасник пропускає хід і передає естафету наступному будівельнику хмарочоса.

Подвійний дах

Хто ходить отримує право розіграти відразу дві карти даху.

Взяти карту

Перш ніж добудувати поверх хмарочоса, гравець бере одну додаткову карту з резервної колоди.

Суперносорог

Учасник, якому випала така картка, отримує відповідальне завдання — допомогти Суперносорогу переміститися на зазначену позицію. Тільки так можна отримати допуск до будівництва нових елементів конструкції.

 

Перемога в настільній грі «Суперносорог» дістається учаснику, який першим використав всі карти даху, наявні у нього на руках. У разі, якщо хмарочос руйнується з вини одного з гравців, то цьому учаснику автоматично зараховується поразка, в той час як переможцем оголошують гравця, у якого залишилося мінімальна кількість карт. Закінчилися карти стін і будівля утрималася під натиском Суперносорога? Перемагає дружба!

Купити настільну гру «Суперносорог» за найкращою ціною!

Інтернет-магазин Nosorog.net.ua здійснює продаж настолок від виробника Hobby World і інших популярних брендів на максимально вигідних умовах:

  • Лояльна цінова політика, приємні бонуси і знижки.
  • 100% гарантія якості та безпеки (ми співпрацюємо з перевіреними постачальниками).
  • Доставка перевіреними кур'єрськими службами по Києву, Україні.

Щоб купити гру з серії «Суперносорог», інші дитячі та дорослі настолки, скористайтеся зручним функціоналом нашого віртуального супермаркету. Вигідно купити якісні товари для дітей Ви також можете в наших оффлайн магазинах в Києві, Хмельницькому, Вінниці.