Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Ціна

195 грн - 236 грн

Тип настільних ігор:

Призначення настільних ігор:

Серія настільних ігор "Соображарій"

Фільтри
Показані 1 - 3 із 3 пунктів
Показані 1 - 3 із 3 пунктів

Серія настільних ігор «Соображарій»

«Соображарій» — настільна гра від бренду Hobby World, яка стане прекрасною розвагою для учасників запальної вечірки друзів, сімейного свята, дитячого дня народження. Купити настільну гру «Соображарій» з оперативною доставкою по Києву, в регіони України ви можете в нашому інтернет-магазині. компанія «НОСОРОГ» вже не перший рік спеціалізується на продажу дитячих і дорослих товарів для дозвілля, і завжди готова запропонувати найвигідніший і зручний варіант!

Настільна гра «Соображарій»: правила і особливості

В настолку «Соображарій» від Hobby World можна грати і вдвох, але набагато цікавіше зібрати компанію до 10-ти чоловік і весело провести час, виконуючи різноманітні завдання. Популярність гри спонукала її творців до випуску версій «Ульотна Вечірка», «Канікули», «Джуніор» та інші.

Суть гри

Учасникам належить по черзі тягнути картки з двох колод — букв і завдань. Наприклад, з однієї колоди Ви дістаєте букву «Ж», а з іншої завдання «що можна колекціонувати?». Завдання полягає в тому, щоб якомога швидше назвати слово, яке відповідає заявленим умовам. У нашому випадку це можуть бути «жетони» тощо.

Особливості ігрового процесу

Багато задач, особливо з колод дитячої версії настільної гри «Соображарій Junior», можуть здатися дуже простими, інші, навпаки, змусити учасників задуматися. Колоди карток розташовуються на столі так, щоб їх було видно всім учасникам. Право першого ходу відходить до гравця, який вважається найбільш освіченим і знаючим. Картку Категорія забирає собі учасник, який першим дав правильну відповідь. Перемога дістається гравцеві, що зібрав в скарбничку максимальну кількість карт Категорій.

Що входить в базовий набір

У базовий ігровий набір входять картки Букви і Категорії, правила гри. Загалом, ніякої зайвої атрибутики, яка б відволікала ерудитів від захоплюючого словесного змагання!

Купити настолки серії «Соображарій» по дуже смачним цінами!

Замовити настолки для дітей і дорослих в нашому віртуальному супермаркеті Ви можете:

  • У будь-який зручний час, за доступними цінами.
  • З упевненістю в якості атрибутики.
  • Беручи участь в акціях, програмах лояльності.

Купити настільну гру для веселої компанії «Соображарій. Ульотна вечірка» або порадувати дітей ігровим набором від Hobby World «Соображарій. Канікули». Ми залишаємо право вибору за Вами, а самі вже готуємося радувати Вас актуальними новинками світу настолок і приємними бонусами для постійних і нових клієнтів!

Потребуєте консультації щодо вибору ігрових наборів, організаційних питань? Команда менеджерів інтернет-магазину Nosorog.net.ua завжди на зв'язку. Ви можете самостійно зателефонувати або написати нашим консультантам, скористатися зручною опцією «зворотний дзвінок»!