Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Ціна

117 грн - 124 грн

Серія настільних ігор "Шашки"

Фільтри
Показані 1 - 2 із 2 пунктів

  • Код товару:: 563930
    124 грн Закінчився

    124 грн
    Купити
    • Стать: унісекс
    • Упаковка: картонна коробка
    • Вікова група: Від 5 років
    • Тип розвитку: Розвиток логіки, мислення, уяви, уваги
    • Додаткова інформація: Шахи-шахмати-нарди
Показані 1 - 2 із 2 пунктів

Шашки — настільна гра для цікавого дозвілля!

Шашки — одна з найдавніших настолок, яка завоювала безліч шанувальників по всьому світу і відома широкої аудиторії в самих різних варіантах (міжнародні, піддавки, англійські, іспанські, тама, діагональні, стовпові, п'яні і мн. ін.). Купити шашки для дітей — прекрасна можливість поліпшити показники зорової пам'яті, навчити дитину мислити стратегічно, прораховувати свої дії на кілька кроків вперед.

Настільна гра шашки: історія і факти

Шашки для підлоги, настільні, на магнітах, купити які сьогодні можна в будь-якому магазині товарів для відпочинку і дозвілля, належать до настільних ігор шашкового типу, відрізняються простими правилами і відсутністю впливу випадковостей на підсумковий результат. На відміну від нардового, ходи в шашках, купити які Ви можете прямо зараз, не залежать від випадковостей. Принципова відмінність полягає у відмові від гральних кісток, використання яких характерно для багатьох стародавніх ігор.

Перші зображення ігрового процесу, що нагадує шашкову партію, були знайдені археологами при вивченні пам'яток Стародавнього Єгипту. В Європі настільна гра в шашки придбала популярність серед дорослих і дітей в епоху Відродження, а в XIX столітті в усьому світі активно проводились змагання і навіть національні чемпіонати.

Основні правила гри в міжнародні шашки

Французькі 100-клітинні користувалися і продовжують користуватися великою популярністю в різних країнах, не випадково їм присвоєно статус міжнародних. Але знаходяться прихильники і у 64-х клітинних шашок великого і компактного розміру, купити які сьогодні не складе труднощів, навіть якщо поблизу немає спеціалізованого магазину.

Цікаво знати (цифри і факти):

1894 рік

Відбувся перший чемпіонат світу, перемогу в якому здобув французький підданий Ісидор Вейс. Своєї позиції лідера він нікому не поступався протягом 18-ти років!

Більш 60-ти років

Чемпіонами світу з шашок ставали представники Франції і Нідерландів.

Більш 30-ти видів

Шашкових ігор відомо людству, але офіційні змагання по багатьом з них стали проводити лише з кінця XX– початку XXI століття.

67 країн

Входить до складу Всесвітньої федерації шашок (ФМЖД).

Купити шашки підлогові великі – прекрасна ідея для оформлення інтер'єру заміського будинку або спортивного клубу, холів будівель, займаних державними організаціями, просторих кабінетів керівників та ін. В той же час, для домашніх партій досить купити шашки з дошкою дерев'яні або пластикові, які легко складаються, не займають багато місця і не потребують особливого догляду. У поїздку краще купити магнітні шашки, фігурки яких не будуть злітати з дошки при найменших поштовхах, викликаних недосконалістю дорожнього покриття.

Де можна купити шашки з вигодою для гаманця?

Компанія «Носорог» пропонує шанувальникам класичних настільних ігор купити міжнародні шашки для дітей і дорослих за вигідними цінами, які вдалося встановити завдяки співпраці безпосередньо з виробниками і великими дистриб'юторами продукції відомих брендів. Також в каталозі нашого інтернет-магазину Ви можете купити шашки дерев'яні, бамбукові, пластикові 2 в 1, 3 в 1, 7 в 1. Такі набори включають атрибутику, яку можна використовувати для організації декількох ігор.

Ми готові гарантувати:

  • • Відмінна якість і конкурентоспроможні ціни на всі види продукції.
  • • Постійне оновлення асортименту в категорії «Настільні ігри» та інших розділах нашого віртуального супермаркету, що спеціалізується на продажу дитячих товарів.
  • • Докладні і змістовні консультації від компетентних консультантів компанії «Носорог».
  • • Швидку доставку великих або дитячих шашок, купити які Ви можете в кілька кліків, перебуваючи в Києві, Хмельницькому, Вінниці, будь-якому іншому місті України!

Ви до сих пір не вирішили які ігрові набори купити для сімейного дозвілля або гарного вечора в колі друзів, дитячої вечірки? Зв'яжіться з менеджерами нашого віртуального супермаркету для отримання вичерпної інформації про товари, які викликали Ваш інтерес!