Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Ціна

574 грн - 1199 грн

Кількість учасників

Торгова марка:

Тип настільних ігор:

Серія настільних ігор "Scrabble"

Фільтри
Показані 1 - 2 із 2 пунктів
Показані 1 - 2 із 2 пунктів

Настільна гра Scrabble — для дорослих і маленьких ерудитів!

Настільна гра в слова Скрабл — популярна забава для дорослих і дітей, яка здатна стати гідною альтернативою кросвордам, ребусів, різним словесним головоломкам. Купити класичний Scrabble — прекрасна можливість зайняти сімейне дозвілля з користю для всіх членів сім'ї, які бажають підвищити рівень ерудиції та продемонструвати гарне знання мови.

Гра Scrabble: як виникла, і причому тут «Таймс»?

Вперше про гру Scrabble, купити яку сьогодні можна в багатьох точках продажів, заговорили в 30-х роках XX століття. Тоді в США на піку популярності були різноманітні кросворди і анаграми.

Ідея створення настільної гри Скрабл, купити яку відразу ж захотіли багато американців, належить Альфреду Баттс. Інженер за освітою проаналізував безліч сторінок легендарної «Таймс», і вивів частоту використання кожної букви англійського алфавіту. Далі кожній букві творець присвоїв деяку кількість очок.

Надалі правила гри були доповнені і удосконалені, але саме Баттс вважається батьком настільної гри Скрабл, опис якої наведено нижче. Хоча інженер і продав права великої компанії з випуску настолок, адже вже тоді не міг самостійно справлятися зі зростаючим в геометричній прогресії попитом на своє дітище.

Суть і основні правила настільної гри Скрабл

Класична гра Scrabble розрахована на 2-4 гравців у віці від 8 років, але вимога до віку учасників в окремих випадках може бути переглянута, якщо в дошкільному віці дитина вже опанувала навички читання і володіє хорошим словниковим запасом. Чому б не дозволити їй продемонструвати свої здібності? Прості правила, мінімум стратегії, незначний вплив випадковості — відмінні риси гри Scrabble, відгуки про яку носять виключно позитивний характер.

Настолка Scrabble, купити яку пропонують багато магазинів товарів для дітей, підкидає мозку учасників цікаві завдання, і для їх вирішення немає необхідності докладати неабияких зусиль. Особливості ігрового процесу:

Ігрове поле

Дошка поділена на 225 квадратів (15 х 15). На неї учасники по черзі викладають літери, складаючи їх в слова.

Принцип розміщення букв

На початку ігрового процесу кожен учасник, а їх, нагадуємо, може бути 2 або 4, отримує по 7 літер (всього їх 104) і можливість по горизонталі або вертикалі скласти перше слово. Далі допускається додавання наступних слів «на перетині» вже наявних букв.

Заборони

Дитяча настільна гра Mattel Games Scrabble передбачає можливість використання будь-яких слів, наявних в стандартному мовному словнику. Але забороняється використовувати словесні конструкції, які прийнято писати з великої літери, різні скорочення, а також слова, що пишуться через дефіс, апостроф.

Для пошуку слів не можна використовувати словник, до перемоги в грі повинен привести особистий словниковий запас учасника і, можливо, трішки везіння.

 

Де купити настільну гру Scrabble в Україні?

Компанія «Носорог» пропонує широкий вибір настолок, серед яких особливе місце відведено різним варіантам гри Скрабл. Так, в нашому змістовному каталозі Ви можете вибрати:

  • • Настільну гру Mattel Scrabble для всієї родини, яка допоможе організувати захоплююче домашнє дозвілля.
  • • Scrabble Junior, купити який наші експерти рекомендують для дозвілля допитливих підлітків.
  • • Дорожню гру Scrabble, що відрізняється компактними розмірами, що дозволяє зайняти компанію грою під час тривалих поїздок на автомобілі, автобусі, в поїзді.

Щоб купити настільну гру-кросворд Scrabble Класичний від Mattel Games і інші цікаві дитячі настолки, скористайтеся вигідними пропозиціями інтернет-магазину Nosorog.net.ua. Також Ви можете купити Scrabble Travel, ціна якого доступна для широкого кола споживачів. Ми здійснюємо продаж дитячих товарів з доставкою перевіреними кур'єрськими службами в будь-яку точку по Україні. Також запрошуємо в наші супермаркети в Києві та інших великих містах країни. компанія «Носорог» підготувала для Вас найкращі цінові пропозиції та приємні сюрпризи!