Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Наявність

Ціна

62 грн - 1945 грн

Кількість учасників

Торгова марка:

Серія настільних ігор "Нарди"

Фільтри
Показані 1 - 4 із 4 пунктів

Показані 1 - 4 із 4 пунктів

Серія настільних ігор «Нарди»: класика в сучасній інтерпретації!

Настільні нарди — класика ігрового жанру, яка сотні років не втрачає своєї популярності, а тільки набуває нових прихильників з числа представників дорослого і дитячьої аудіторіі. В інтернет-магазині Nosorog.net.ua Ви знайдете набори ігрової атрибутики на будь-який смак і гаманець, в тому числі виконані в форматі 3в1 (шашки, шахи, нарди), дорожні і колекційні, здатні стати прикрасою кабінету або вітальні.

Нарди настільні: основні відомості

Суть ігрового процесу

Настільна гра Нарди будується на протистоянні двох суперників, метою яких є проходження повного кола по дошці з заходом в свій «дім» і подальшим викиданням шашок за межі дошки. У кого швидше вийде прибрати всі свої фігурки за межі поля, той вважається переможцем партії. Кількість ходів визначається за допомогою кісток, тому для гри властиво вплив випадку.

Історія появи нард

Про давнє походження великих настільних нард свідчать знахідки археологів, вік яких обчислюється кількома тисячоліттями. Прототипом сучасних нард дослідники, все ж, вважають римську Табулу, перші згадки про яку датуються початком 1-го тис. н. е. У Середньовічну Європу гра потрапила завдяки хрестоносцям і користувалася величезною популярністю у аристократів того часу.

Основні різновиди

Гра настільна Нарди випускається в двох варіантах — довгі і короткі. Якщо батьківщиною довгих нард вважається Схід, то правила коротких встановлені в 1743 році європейцем Е. Хойлом.

Цікаві факти

  • В якості головного призу найвідомішого чемпіонату з нардів Gizil Zar (Азербайджан) переможцю вручають гральні кістки з чистого золота.
  • В Єревані і у Владикавказі існують пам'ятники гравцям в нарди.

 

Купити настільну гру Нарди з вигодою для гаманця!

Купити набори настільних ігор Нарди для дітей і дорослих ми пропонуємо на максимально вигідних умовах:

  • За доступними цінами — від 23 гривень за набір!
  • З упевненістю в якості і безпеці матеріалів.
  • З 100% гарантією повернення товару.
  • З швидкою доставкою по Києву, в інші міста України.

Настільна гра Нарди як і раніше займає лідируючі позиції в рейтингах продажів, і, по всій видимості, не планує поступатися молодим «конкурентам». Щоб відкрити для себе гру з історією пропонуємо не втрачаючи часу купити настільні нарди і запросити зіграти кого-небудь з членів сім'ї або близьких друзів. Ви будете здивовані як пролетить час за азартних змаганням, атрибутику для якого сьогодні можна придбати, перебуваючи в будь-якому куточку планети!