Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Ціна

428 грн - 472 грн

Кількість учасників

Тип настільних ігор:

Призначення настільних ігор:

Види настільних ігор:

Жанр настільних ігор:

Країна виробника:

Серія настільних ігор "Munchkin" (Манчкін)

Фільтри
Показані 1 - 4 із 4 пунктів
Показані 1 - 4 із 4 пунктів

Серія настільних ігор Munchkin (Манчкін)

У Вашому геймерскому досвіді бували випадки, коли учасник настільної гри, сідаючи за загальний стіл направляли всі сили на прокачування свого персонажа, зовсім не маючи наміру отримати задоволення від колективної взаємодії? Якщо так, то знайте: Вам пощастило зустріти природженого манчкін! Саме для таких гравців постаралися творці настільної гри Манчкін, базова версія якої є своєрідною пародію на рольові ігри в стилі фентезі. Геймером одноосібником бути зовсім непогано, і в цьому Ви можете переконатися, сівши грати в настільну гру Манчкін!

Манчкін: основні правила, персонажі, доповнення

Сюжет

Група Героїв, перебуваючи в пошуках пригод, спускається в підземелля, де заховані не тільки скарби, але і небезпечні монстри, що чекають свою нічого не підозрюючу здобич. Все як в популярних RPG, чи не так? Але тут ми підходимо до найголовнішого — Героям. Егоїстичних і різномастих учасників цієї банди язик не повертається назвати дружною командою. Кожен Герой сам за себе, і не упустить можливість підставити іншого заради збагачення або виходу на новий рівень.

Правила

Правила настільної гри Манчкін досить прості, тому така настолка може стати прекрасною розвагою для дорослих та дітей під час домашньої вечірки, пікніка на природі, в подорожі.

  • Будь-який хід починається з розкриття гравцем картки з колоди Підземелля, під сорочкою якою може ховатися небезпечний монстр або навіть фатальне прокляття!
  • Здобувши перемогу над чудовиськом Герой може збагатитися (карти з Скарбами знаходяться в іншій колоді) і відповідно підвищити свій рівень. Монстр виявився сильнішим? Тоді потрібно вчасно накивати п'ятами, затримавшись можна не тільки позбутися зброї, обладунків, а й втратити життя!
  • Підставляти суперників – неодмінна умова на шляху до перемоги! У грі Легендарний Манчкін можна шахраювати на цілком законних підставах. Наприклад, будь-який гравець може скористатися раніше здобутими скарбами щоб посилити потенціал монстра, з яким відчайдушно бореться суперник. Можна також запропонувати «другу» допомогти, звичайно ж не за просто так, а то і зовсім з підступом!

Персонажі

«Прокачка» свого персонажа — головна мета кожного гравця. Щоб здобути беззастережну перемогу над суперниками, необхідно довести свого героя до 10-го рівня. Всі манчкіни прагнуть до зростання, незалежно від статі, раси і класу. В якості персонажів виступають ельфи, люди, чарівники, воїни і багато інших.

Доповнення

З моменту виходу базової версісіі випущено безліч доповнень до настільної гри Манчкін — Квест, Заміс, Зомбі, В облозі, Стімпанк, Зоряний Манчкін, Апокаліпсис, Таємна Здобич, Ктулху і ін. Більшість доповнень сумісні один з одним. Здається, що в зв'язку з величезною популярністю настолки по всьому світу, цей список буде тільки рости!

Що входить в ігровий набір?

Настільні ігри типу Манчкін, як і інші карткові настолки, не вимагають наявності великої кількості ігрової атрибутики. Набір карт, шестигранний гральний кубик і правила —все що потрібно для початку захоплюючого змагання за звання самого-самого-самого!

 

Купити стартовий набір і доповнення до настільної гри Манчкін

Бажаєте як слід розважитися і одночасно дати волю своєму егоїстичному «Я»? Ми пропонуємо купити настільну гру Манчкін і вже в найближчий п'ятничний вечір приміряти на себе ролі популярних персонажів!

Ми більше трьох років тішимо дітей і дорослих:

  • Доступними цінами.
  • Різноманітністю товарів.
  • Якістю обслуговування.
  • Приємними бонусами.
  • Оперативною доставкою по Києву, по Україні!

В інтернет-магазині дитячих товарів Nosorog.net.ua уже готові до продажу більше трьох десятків різновидів ігрових наборів для настільної гри Манчкін, ціна яких вас приємно здивує!