Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Наявність

Ціна

26 грн - 1605 грн

Серія настільних ігор "Монополія" (Monopoly)

Фільтри
Показані 1 - 16 із 16 пунктів

Показані 1 - 16 із 16 пунктів

Серія настільних ігор «Монополія» — з прицілом на успіх!

Монополія — економічна настолка з елементами стратегії, яка підкорила шанувальників настолок в XX столітті і зараз продовжує утримувати лідерські позиції в рейтингу найбільш продаваних ігрових наборів для захоплюючого дозвілля. Купити настільну гру Монополія в інтернет-магазині Nosorog.net.ua — прекрасна можливість поповнити домашню колекцію настолок або зробити оригінальний подарунок близькій людині, друзям, товаришам по службі, бізнес-партнерам. У нашому каталозі представлено більше 20-ти ігрових наборів для дітей та дорослих Монополія, ціна яких Вас приємно здивує!

Гра Монополія: історія успіху і цікаві факти

Настільна економічна гра Монополія, купити яку сьогодні можна в будь-якому куточку планети, від початку не мала передумов на настільки приголомшливий успіх. Але завдяки наполегливості свого творця все ж вийшла на ринок США і надалі грати в настільну гру Монополія стало модно, а її розробник назавжди увійшов в історію як автор настолки, в яку вже зіграло понад півмільярда осіб!

Але як все починалося? Економічна настільна гра Монополія була віддана на розгляд представникам відомої американської компанії, що спеціалізується на випуску настільних ігор, в 30-х роках минулого століття. На жаль, через численні прорахунки в дизайні проект тоді відхилили, і творець Монополії з картами був змушений самостійно шукати кошти для просування свого дітища. Уже в наступному за цією подією року Дерроу разом зі своїм другом виготовляє і продає 5 тис. Примірників Монополії, яка користувалася надзвичайним попитом серед відвідувачів місцевих торгових мереж. Згодом компанія Паркер Бразерс переглянула своє ставлення стратегії Монополія і недаремно, адже вже дуже скоро гра очолила рейтинг найбільш продаваних настолок в США.

Настільна гра Монополія: освоюємо ази економіки граючи!

Купити настільну гру Монополія — не тільки прекрасна ідея для організації цікавого дозвілля в колі сім'ї або компанії друзів, колег, а й можливість у ігровій формі освоїти основні принципи економіки. Звичайно, настільна гра Монополія класична не претендує на роль підручника з економічної теорії, але в ході гри можна навчитися раціонально використовувати ресурси, протистояти суперникам, проявляти лідерські якості, і після повторити успішні ходи в реальних життєвих ситуаціях.

Карткова настільна гра Монополія сьогодні випускається в дитячому і дорослому варіанті. Також шанувальникам економічних і стратегічних настолок пропонують набори, які передбачають можливість одночасної участі в змаганні гравців з різних вікових груп.

Цілі

  • Раціонально скористатися своїм стартовим капіталом.
  • За допомогою дозволених прийомів довести суперників до банкрутства.

Правила

Гравці по черзі роблять ходи по ігровому полю, яке складається з квадратів активів і подій. Число ходів визначається киданням грального кубика. У гравців є можливість купувати вільні активи. Якщо ж підприємство або цінність в займаному квадраті належить супернику, відвідування оплачується за встановленим прейскурантом. Потрапляючи на подію, гравець отримує вказівку, яким повинен слідувати. Настільна гра Monopoly також має свої «хоумрули», які в різних версіях настолок можуть відрізнятися.

Стратегія

  • Активи належать до різних галузей (об'єкти однієї галузі займають сусідні квадрати). Володар всіх активів, що відносяться до однієї галузі, отримує статус монополіста. Відповідно, стратегічною метою гравців стає отримання однотипних карток.
  • На різних етапах класичної Монополії, купити яку можна в кілька кліків, в нашому інтернет-магазині, важливо вміло комбінувати існуючі можливості, не забуваючи враховувати дії суперників і контролювати залишкові запаси грошових коштів.
  • На початку ігрового процесу варто звернути увагу на «дешеві» активи, але потім поступово обмінювати їх на більш «дорогі». Також існує можливість покупки підприємств, цінностей і їх «поліпшення» за гроші.

Купити настільну гру Монополія в віртуальному супермаркеті Nosorog.net.ua

Настільна гра Монополія, відгуки про яку носять виключно позитивний характер, в даний момент надзвичайно затребувана серед жителів України, і ми врахували це при формуванні асортименту нашого інтернет-магазину. В даний час ми пропонуємо купити економічну настільну гру Монополія в таких версіях:

  • Класична.
  • Дитяча.
  • Гламур.
  • Луна Парк.
  • Холодне серце.
  • Зоопарк.
  • Імперія та багато інших.

Ціни на ігри настільні Монополія починаються з 26,50 гривень, тому купити економічну стратегічну настолку може собі дозволити більшість українських споживачів. Для шанувальників технологічних новинок ми пропонуємо Монополію з банківськими картами, купити яку можна за ціною від 1566 гривень. Незважаючи на те, що представлена настолка позиціонується як продукт для дітей старшого віку і дорослих, у нас Ви можете купити Монополію для дітей від 5 років, і дати можливість дитині проявити себе в своєму першому «бізнесі».

Продаж настільних ігор для всієї сім'ї, в тому числі Монополії, здійснюється нами на максимально вигідних умовах. Всі ігрові набори ми отримуємо безпосередньо від виробників і офіційних дистриб'юторів, що дозволяє утримувати гранично доступні ціни. Доставка по Києву і в інші міста України здійснюється перевіреними кур'єрськими службами. Щоб купити гру Монополія класичну, дорожню, з банківськими картками та інші популярні версії легендарної настолки, зв'яжіться зручним способом з менеджерами інтернет-магазину Nosorog.net.ua!