Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Ціна

37 грн - 349 грн

Тип настільних ігор:

Серія настільних ігор "Мафія"

Фільтри
Показані 1 - 3 із 3 пунктів
Показані 1 - 3 із 3 пунктів

Настільна гра Мафія — детективні пригоди для всієї родини!

Мафія – настільна гра, яка була представлена громадськості менше півстоліття тому, але буквально з першого погляду закохала в себе безліч шанувальників цікавих психологічних настолок з різних країн світу. Купити гру Мафія — прекрасна можливість спробувати себе в ролі небезпечного мафіозі, всемогутнього дона, сміливого шерифа, мирного жителя міста, в якому йде запекла боротьба між кримінальними елементами і людьми, які не хочуть віддавати своє місто в лапи могутньої мафіозної організації.

Гра Мафія: історія створення

Настільна гра Мафія, купити яку сьогодні можна в будь-якому магазині товарів для цікавого дозвілля, — дітище Дмитра Давидова, тоді ще простого студента факультету психології. Настільна гра з картками Мафія стала улюбленим заняттям студентів МДУ, які грали в неї в коридорах, аудиторіях, гуртожитку ВНЗ. Можливо, якби винахідником настолки став студент з провінційного навчального закладу, про неї б благополучно забули… але багато студентів Московського державного університету виїхали за кордон, отримувати професійну освіту, і прихопили з собою улюблену ігрову атрибутику. Так про настільну гру Мафія (Місто засинає…) дізналися в Європі і США.

Гра Мафія з масками, купити яку Ви можете прямо зараз, скориставшись вигідною пропозицією нашого віртуального супермаркету дитячих товарів, гармонійно поєднує в собі елементи змагання і маскараду. На відміну від інших карткових ігор, ця настолка абсолютно не пов'язана з грошима, ставками, але при цьому дозволяє отримати інтелектуальне задоволення.

Настільна гра Мафія для дітей — адаптована версія психологічної настолки, яка ідеально підходить для сімейного дозвілля, організації ігрових змагань між підлітками. Гра Мафія також активно застосовується практикуючими психологами, в ході підготовки кадрів для МВС.

Класична або «міська»:в чому різниця?

Сьогодні можна купити Мафію двох видів, між регламентованими правилами яких є істотні відмінності:

Класична

Розрахована на 10 учасників, серед яких 7 мирних жителів (включаючи шерифа) і 3 мафіозі (2 простих бандита і дон). Незважаючи на різне число учасників, команди є рівносильними.

«Міська»

Крім мафіозі і мирних жителів в гру можуть бути залучені інші вельми колоритні персонажі —маніяк і повія. В аматорських варіантах правила можуть істотно відрізнятися, озвучуються ведучим перед початком ігрового процесу.

Настільна гра Мафія. Місто засинає…, купити яку сьогодні можна в будь-якому куточку планети, сприяє:

  • • Розвитку пам'яті та логіки, інтуїції.
  • • Придбання навичок командної взаємодії.
  • • Прояву таких якостей, як кмітливість і театральність.
  • • Вчить будувати стратегічні ланцюжка і досягати поставлених цілей.

Купити набір Мафія в віртуальному супермаркеті Nosorog.net.ua

Продаж товарів для дітей здійснюється компанією «Носорог» на зручних і вигідних для широкого кола споживачів умовах. Ми пропонуємо настолки від перевірених виробників, серед яких присутні настільні ігри Мафія з масками, з картами, дорожня та ін.

Замовити гру Мафія для захоплюючого дозвілля Ви можете за доступною ціною, з упевненістю в якості і безпеці матеріалів, використаних для виготовлення ігровий атрибутики. У нашому інтернет-магазині діє програма лояльності, регулярно проходять акції та розіграші призів, в яких можна випробувати свою удачу.

Щоб купити карткову гру Мафія для дітей і дорослих, скористайтеся функціоналом нашого сайту і допомогою консультантів компанії «Носорог». Доставка по Києву, в інші міста України здійснюється перевіреними кур'єрськими службами.