Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Назад

Ціна

621 грн - 621 грн

Серія настільних ігор "Epic Spell Wars of the Battle Wizards" (Епічні Сутички Бойових Магів)

Фільтри
Показані 1 - 1 із 1 пунктів
Показані 1 - 1 із 1 пунктів

Серія настільних ігор «Епічні Сутички Бойових Магів»

Настолки «Епічні Сутички Бойових Магів» перенесуть Вас в фантастичний сюрреалістичний світ, де турніри брутальних і нещадних чаклунів можна сприймати як щось, само собою зрозуміле. А звання нереально крутого Чаклуна ще потрібно заслужити, стрімголов вриваючись в нереальні заміси чарівників.

Гра «Епічні Сутички Бойових Магів» — продукт, розрахований швидше на представників дорослої аудиторії. Рекомендований виробником вік учасників – від 18 років. І в цьому випадку варто прислухатися до творців, оскільки ілюстрації Ніка Едвардса по-своєму чудові, але відрізняються гротескною жорстокістю, підкресленим садизмом, які абсолютно нешкідливі для дорослих, але можуть негативно позначитися на дитячій психіці.

Всі ігри серії «Епічні Сутички Бойових Магів»

Популярність настолки «Епічні Сутички Бойових Магів» перевершила найсміливіші очікування розробників, і незабаром після першої версії гри світ побачили самостійні продовження. Герої унікальної карткової настолки готові в буквальному сенсі распотрошитти один одного в битві за першість на магічному Олімпі. Йти по головах, використовувати заборонені прийоми, мерзенні заклинання —і це далеко не все, на що здатні Бойові Маги, чи то ще буде ! Тепер «Епічні Сутички Бойових Магів» можуть проходити за трьома абсолютно незалежним один від одного сценаріями:

Битва на Горі Черепламені

Гравцям належить навчитися правильно складати комбінації заклинань щоб здолати супротивників. Жорстокість, садизм, нереальний чад, маса різнопланових емоцій —все це Вас чекає всередині барвистої коробки!

Безчинство в Замку Спрутобойні

Бойовим Магам доведеться не солодко, адже їх уклали в місці, яке можна порівняти з пеклом на землі. Тут можна використовувати заборонені у всьому фентезі світі прийоми, які допоможуть перетворити в пил Ваших суперників. Брутальні Чаклуни вмиратимуть і повставатимуть з мертвих, щоб помститися своїм кривдникам, застосувавши ще більш руйнівний заклинання!

Місиво на Грібучем болоті

Тут градус напруження досягає позамежних висот! Божевільний махач вже точно не залишить нікого осторонь, адже навіть якщо Вам судилося померти під час бою, то це буде найбільша епічна смерть в світі настолок! На болоті, де споконвіку жили кумедні грибочки з виряченими очима, крім старих знайомих, Ви зустрінете вісім нових Бойових Магів, які знають нереально круті заклинання, і при правильному збігу обставин здатні дати фору стареньким з попередніх випусків.  

 

Купити ігрові набори «Епічні Сутички Бойових Магів»

Настільна гра «Епічні Сутички Бойових Магів» — відмінна розвага для компанії дорослих шанувальників хардкору! У Вас все ще залишилися сумніви? Пропонуємо 5 вагомих аргументів на користь покупки мозгодробительної настолки:

  1. До неподобства прості правила.
  2. Фантастичні божевільні ілюстрації.
  3. Абсолютне свавілля, що захоплюють дух пригоди.
  4. Забійні заклинання і артефакти.
  5. Чим більше компанія, тим більш безпощадний заміс!

У нашому інтернет-магазині для дітей і дорослих ви можете купити всі частини настолки «Епічні Сутички Бойових Магів» від Hobby World, і ми впевнені, що Ви точно не пошкодуєте про своє рішення! Продаж бестселерів світу настолок здійснюється нами по гранично доступними цінами, з доставкою по Києву, в інші міста України. Щоб замовити карти «Епічні Сутички Бойових Магів» на максимально вигідних умовах, скористайтеся функціоналом віртуального супермаркету Nosorog.net.ua!