Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
  • Серія настільних ігор: :
Назад

Ціна

380 грн - 380 грн

Серія настільних ігор "Bang" (Бенг!)

Фільтри
Показані 1 - 1 із 1 пунктів

Показані 1 - 1 із 1 пунктів

Серія настільних ігор «Бенг!»

Настільна гра Bang перенесе Вас в дивовижний і неповторний, повний небезпек і запаморочливих пригод світ Дикого Заходу, де можна абсолютно випадково стати учасником перестрілки, дуелі «очі в очі» або заволодіти серцем фатальної красуні, з вітерцем прокотитися з нею в диліжансі. Природно, як у кожного жителя тих країв у Вас буде власний арсенал зброї – кольти, волканікі тощо.

Ви можете прямо зараз купити настільну гру «Бенг» за вигідною ціною нашого віртуального супермаркету, а спростити вибір Вам допоможе короткий лікнеп за версіями всесвітньо відомої карткової настолки. У нашому каталозі представлені дитячі та дорослі версії настільної гри «Бенг», тому ви неодмінно знайдете серед виставлених на продаж ігрових наборів свій варіант!

Настільна гра «Бенг»: популярні версії і доповнення

В даний час світу представлена величезна кількість версій настолки «Бенг», але найбільш затребувані ігрові набори можна легко перерахувати на пальцях:

Розборки на Старому Заході

Настільна гра «Бенг», правила якої відомі, напевно, всім шанувальникам цієї серії. Вас чекатиме безліч пригод в маленькому містечку, кожен житель якого володіє, як мінімум, револьвером, а то і зовсім може несподівано дістати з-під широкої ковбойської куртки багатостовбурний кулемет. Головне правило – нікому не довіряти!

На кілька карток більше

Настільна гра «Бенг. На кілька карток більше» є версією класичної «Бенг» з деякими змінами в правилах, які допоможуть внести додаткову інтригу в і без того не нудний ігровий процес.

меч Самурая

Одне з кращих Бенг доповнень, в якому присутні елементи командної гри, захисту і атаки, стратегії і багато іншого. Оформлення карток в японському стилі і те, що з гравців не вибуває в процесі гри (проводиться підрахунок очок) вже є вагомим приводом щоб відкрити для себе настільну гру «Бенг. Меч Самурая».

Стрілянина наосліп

Перш ніж хапатися за рукояті кольтів і з головою занурюватися в розборки, Вам потрібно розподілити ролі — шериф, бандити, ренегат і ін. Головна мета охоронця порядку полягає в зачистці округи від кримінального елементу, який, в свою чергу, ну ніяк не бажає залишати в живих шерифа. Ренегат, бажаючи отримати владу в свої руки, прагне позбутися від усіх.

Дуель

У настільній грі «Бенг. Дуель» кожен гравець для початку стає на сторону — бандитів або служителів закону. Потім учасники настолки для двох виставляють по два стартових бійця (атакуючий і прикриваючий) і поки притримують по два персонажа запасу, які можуть зайняти місце основних, якщо тих наздогнала куля суперника. Щоб перемогти, важливо перебити всіх бійців суперника.

16 ковбоїв

Ця версія «Бенг», купити яку неодмінно побажають шанувальники всього, пов'язаного з Диким Заходом, доводить, що шериф, його помічник, ренегат не володіють всевладдям, адже в грі можуть брати участь і інші не менш колоритні особистості —Холоднокровна Розі, Великий Змій і ін.

Шулерство

Під час кожного раунду ковбої (учасники) можуть отримувати нову зброю, відвідувати салуни, ховатися від ворогів, не забуваючи при цьому розіграти наявні і скинути зайві карти.

Чудова вісімка

У грі «Бенг. Чудова Вісімка» Ви станете учасником динамічної перестрілки, в якій не завжди до кінця ясно в кого стріляти, але важливо якнайшвидше розрядити свою обойму. Ця версія розрахована на 4-7 учасників і дозволяє з головою зануритися в атмосферу Дикого Заходу.

 

Купити настільну гру «Бенг» в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Наш віртуальний супермаркет товарів для дітей і дорослих пропонує настільні ігри «Бенг» від бренду Hobby World в асортименті. Ми гарантуємо:

  • 100% оригінальне походження всіх товарів.
  • Доступні, конкурентоспроможні ціни на популярні настолки.
  • Швидку доставку по Києву, в інші населені пункти України.

Щоб купити настільну гру «Бенг», відгуки про яку носять виключно позитивний характер, скористайтеся функціоналом нашого інтернет-магазину або зв'яжіться з менеджером компанії «НОСОРОГ»!