Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Ціна

458 грн - 458 грн

Серія настільних ігор "Баскетбол"

Фільтри
Показані 1 - 1 із 1 пунктів
Показані 1 - 1 із 1 пунктів

Серія настільних ігор «Баскетбол» — компактні набори для домашнього дозвілля!

Баскетбол – гра, якої з моменту своєї появи на ринку настолок, вдалося завоювати чимало шанувальників серед дорослих і дітей. Такі ігрові набори дозволяють цікаво і корисно провести час в колі сім'ї, друзів, навіть якщо за вікнами мрячить осінній дощик або щосили лютує зимова хуртовина. Настільна гра Баскетбол в таких «нелітніх» умовах стає прекрасною альтернативою до проведення часу на вуличному спортивному майданчику.

Гра настільна Баскетбол міні для дітей і дорослих

Гра настільний баскетбол — відмінна можливість влаштувати домашні змагання на звання самого спритного і щасливого баскетболіста. Зазвичай передбачається участь декількох гравців, але у вільний час розважитися закиданням м'ячиків в баскетбольну корзину може будь-який з членів сім'ї.

Настільна гра Баскетбол для дітей сприяє розвитку корисних навичок і особистісних якостей:

Дрібна моторика

Купити настільний баскетбол часто рекомендують батькам, які бажають поліпшити дрібну моторику крихти в цікавій ігровій формі.

Увага

Під час змагань важливо уважно стежити за діями супротивників, щоб в подальшому не повторити їх тактичних помилок і прийти до довгоочікуваної перемоги.

Координацію рухів

Гра для підлоги Веселий Баскетбол і її настільні варіанти допомагають розвивати координацію рухів, що дуже важливо в дитячому віці, коли малюк ще не до кінця вивчив можливості свого тіла.

Спритність і реакція

Бажаєте розвивати у дитини спритність і реакцію, які неодмінно стануть в нагоді йому в більш старшому віці? Купити настільний баскетбол —прекрасне рішення для забезпечення цього завдання.

 

Атрибутика для настільної дитячої гри Баскетбол, якщо мова йде про продукцію перевірених виробників, а не про сумнівні іграшках з найближчого ринку, виконується з нешкідливого, екологічного пластику та інших матеріалів, які неспроможні нашкодити здоров'ю людини, довкіллю.

Купити Настільний баскетбол в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Компанія «НОСОРОГ» з 2015 року спеціалізується на продажах товарів для дітей, і за цей час нам вдалося якнайкраще вивчити смаки наших маленьких і дорослих клієнтів. У нашому каталозі ви легко знайдете настільний Баскетбол для дітей, купити який можна:

  • За вигідною, економічно обгрунтованою ціною, яку нам вдалося встановити завдяки організації прямих поставок від виробників, офіційних дистриб'юторів.
  • З 100% гарантією якості і можливості повернення товару в термін, встановлений чинним українським законодавством.
  • З максимально швидкою доставкою по Києву, по Україні. Ми співпрацюємо з надійними кур'єрськими службами, які вже давно завоювали довіру українців.

Щоб купити настільну гру Баскетбол прямо зараз, скористайтеся зручним функціоналом нашого інтернет-магазину. Також Ви можете відвідати супермаркети мережі «НОСОРОГ» і купити якісні товари для дітей, особисто переконавшись в їх якості і відповідно заявленим характеристикам. Купувати у нас вигідно і приємно!